PREBERITE TUKAJ.

Če menite, da je vroča čokolada prijetna pijača namenjena izključno hladnim zimskim dnevom, ste narobe. Tako dobro je, morda celo bolje, ko je zamrznjeno. Da, zamrznjena vroča čokolada je dejanska stvar. Toda to so dejansko stare novice. Ljudje že več let pišu na ledeni protislovje. Ta zamrznjena vroča slaščica s kakavom je naslednja velika stvar. Vsakič, ko se vprašate, je vaš odgovor: “Kaj naj pripeljem k kuhanju?”

Zamrznjeno Hot Chocolate Cheesecake

Jonathan Boulton

Osnova je zelo podobna mnogim našim sesalcem brez peciva, z izjemo ene zelo pomembne sestavine: vroča mešanica kakava. Uporabite dve paketi vaše najljubše trenutne vrste! Jaz sem švicarska gospodična, sem ti.

Zamrznjeno Hot Chocolate Cheesecake

Jonathan Boulton

Začnite tako, da premijete kremni sir, sladkor, čokoladno omako in vročo kakavovo mešanico, dokler se ne lahka in zračna, potem premagati v težki smetani. Za gladko sira, smetana mora biti resnično puhasto, preden dodamo kremo. Zaupaj mi. Ko je krema vključena in mešanica vržena, zložite v mini marshmallows. Vlijte jo v skorjo Oreo in jo vržite v zamrzovalnik. To je to. Ne ljubiš receptov za pečenje?

Zamrznjeno Hot Chocolate Cheesecake

Jonathan Boulton

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.