PREBERITE TUKAJ.

Ko sem prvič videl notranjost torte na kontrolni plošči, sem se zajebavala. Oduševala me je, kako je noro izgledalo. Konfekcija je bila popolnoma nemogoča. Torej, ko mi je moj šef prosil, da jo naredim in ga pretvorim v videoposnetek, sem se prestrašil. Nimam načina, da to lahko dobim ob prvem poskusu, sem pomislil. Če razmišljate isto, ste narobe. Vsakdo lahko naredi torto na kontrolni plošči.

Ščitnik Cake

Chelsea Lupkin

Cake-pametno, uporabite svoje najljubše recepte čokolade in vanilije. Ali pa uporabite mešane mešanice, kot smo to storili. Pomembnejši deli so velikost vaših slaščic za torte in rezila za piškote. Priporočam 8-palčni za visokokakovostno, 4-slojno torto. Če sledite tej poti, boste potrebovali 6, 4 in 2-palčni noži.

Ščitnik Cake

Chelsea Lupkin

Ko se pecivo peče in ohladi, uporabite največji rezalnik za piškote, da izrežete velik obroč za vsako torto. Nato uporabite 4-palčni rezalnik za piškote, da izrežete manjši obroč iz vsakega 6-palčnega kroga. Končno uporabite 2-palčni rezalnik za piškote, da izrežete majhen krog iz vsakega 4-palčnega kroga. Nato sestavite izmenične vanilije in čokoladne obroče ter kroge, da izgledajo kot tarča. Lažje je, kot se sliši. Oglejte si videoposnetek in videli boste.

Ščitnik Cake

Chelsea Lupkin

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.