PREBERITE TUKAJ.

Burrito ali quesadilla? Ne glede na to, ali ste doma ali v svojem najljubšem mehiškem združenju, je boj za izbiro realen. Na eni strani je burrito tako poln več – meso, sir, rižev fižol, ti ime. Po drugi strani pa ni nič podobnega resnično sira. Taco Bellov quesarito nas je naučil, da vam ni treba izbrati.

Quesarito

John Komar

Popolna izjava o omejitvi odgovornosti: Tako kot črkovni vrh in AM krumpira, nikoli nisem naročil (ali preizkusil) “pravega” quesarita. Sem samo slišal za to, si predstavljal, kako čudovito bi lahko okusil, in naredil sam. Na naslednjem cestnem izletu bom morda stopil v verigo hitre hrane, da bi primerjali beležke. Toda do takrat bom doma doma prestavljal svoj quesadilla burritos, hvala vam veliko.

Quesarito

John Komar

Na srečo, zaradi česar je quesarito komaj težje kot izdelovanje quesadille ali burrito. Zato je izplačilo HUGE. Najprej boste želeli, da bi vaš fixin pripravljen. Kuhajte nekaj govejega mesa z običajno Tex-Mex trifecto začimb (kumina, čilija v prahu in paprika). Nato pražite nekaj kuhanega belega riža z limetinim sokom in cilantro. Spodbujajo se, vendar ne zahtevajo: kislo smetano in nacho sir.

Quesarito

John Komar

Naj bo kvazadilla, ki bo v končni fazi vaša burritova tortilja, enostavna. Sir Cheddar je vse, kar potrebujete tam. Ampak morda še pomembneje, boste želeli kuhati quesadilla zelo rahlo. Ko se sir stopi, ga potegnite iz ponve in segajte do vrha in valjanja. Zdaj ni čas za hrustljavo tortiljo. Ko je čas za nalaganje prelivov, vadite nekaj zadrževalnika. Postopek valjanja bo veliko lažje.

Quesarito

John Komar

Ko ste sestavljeni, ste tehnično pripravljeni za jesti. Ampak, če vam je v vaši quesadilli všeč hrustljava zlata tortilja (jaz!), Je zdaj čas, da naredite stvari hrustljavo. Zero sodba, če takoj porušite quesarito.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.