Piškotki za noge so največji poklon nepozabne božične zgodbe. Tukaj lahko natisnete kopijo šablone za noge. (Delish fan Matt Sargent je prav tako zasnoval ta 3-D model, ki temelji na našem videoposnetku, tako da lahko ustvarite svoj lasten piškotek-če imate 3-D tiskalnik. Preverite to.)

Donosi:

12

Čas kuhanja:

0

ure

11

min

Skupni čas:

0

ure

35

min

Sestavine
1
Tudi sladkorno piškotovo testo
1/2 c.
moka
1
zamrzovalnik črnega piškotka
6
paketi Reese’s Big Cups
1
maslo iz kraških arašidov (16 oz ali manj)
1
maslo iz kraških arašidov (16 oz ali manj)
Navodila
  1. Pečico segrejte na 350 stopinj F. V veliko mešalno posodo združite piškote in testo. Potegnite na 1/4 “debelino, nato pa uporabite štrleč nož, da narišete obliko obogatene noge za vsak piškotek (ali jih sledite s pomočjo šablone, ki smo jo ustvarili v zgornjem dokumentu PDF). Pecite 10-11 minut ali dokler piškotki ne bodo zlati okrog robov. Odloži, da se ohladi.
  2. Uporabite črnilo za peko črnih piškotov, da narišete peto na nogi svetilke, kot tudi oblikovanje križa, ki posnema mrežice za mrežice. Položite v hladilniku, da se utrdi, približno 10 minut.
  3. Odstranite kozarce Reese iz ometov, narežite na pol dolžina. Na rezano stran vsako Reese skodelico dajte malo arašidovega masla, nato pa ga nežno pritiskajte proti vrhu sladkornega piškotka.
  4. Reese skodelico z rumenim ledom prevlečete z majhno silikonsko lopatico ali s pecljično čopičo, da jo razpršite, tako da je na pokrovčku maske iz oreškov arašide na voljo, tako da izgleda kot rumeno senčilo. Položite v hladilniku, da se ohladi, približno 10 minut.