Pridobite recept tukaj.

Če poskušate jesti čisto – ali se spoprijeti s 5-dnevno detoksikacijo Gwyneth Paltrow-a – preprečite oči. Hitro. Ker je vse, kar potrebujete, je eden pogled na to mešanico največjih južnih jedilnic za udobje (postrežena v eni skledi!), Da bi se odrekli kale salate in juhe iz piščančjih kostnih juh. Ta obrok je odgovor na meso in krompir, ki je odgovoril na kvinoje in Budove sklede. Definitivno je ne hrana za prehrano – to je bolj držijo tvojih reber, ki zadostuje za dušo – in obstaja resen trik za izdelavo piščančjih ocvrtih zrezkov in sokov, ki se nadaljujejo nad njim. To je čas varčevanja, ki vas bo dejansko naredil želim narediti piščančjega ocvrtega zrezka. Obljubi.

Piščanec Fried Steak Bowl

Jonathan Boulton

Najprej boste morali postaviti izkopno postajo, ki zveni bolj zastrašujoče, kot je dejansko. Postavljate samo dve plitvi skledi – eno z moko, sol, poper, česen v prahu in cayenne, pomešano skupaj, in eno s prepletenimi jajci – tik ob peči. Chop kubni zrezek v kosih velikosti kosi, predgretje ponev napolnjena približno centimeter visoko z oljem (nad srednjo visoko toploto, olje bo šimer malo šimer, ko je lepo in sikanje vroče). S kleščami potegnite kosi zrezkov v mešanico moke, nato v pretešena jajca in nato nazaj v mešanico moke. Namestite jih v olje, cvrtje nuggets približno 2 do 3 minute, dokler zlato rjava, nato pa jih postavite na ploščo, obložene s papirnatimi brisačami.

Piščanec Fried Steak Bowl

Jonathan Boulton

Tukaj je, kjer kramp pride v igro: Izpraznite večino masti, vendar ne vse. Želite ostati okrog 1/4 skodelice v skledi. Mokro v moki, žlico hkrati, kuhanje mešanice na srednji vročini. Boom! Pravkar ste ustvarili roux, vse v isti posodi. Počasi vdihnite v mleko, zmešajte sol in poper (in morda ščepec cayenneja, če vam je všeč udarjenje), in pripravljeni ste iti.

Najboljši del te sklede je, da lahko ustvarite lastno večerno vrstico, postavite sklede prelivov in pustite, da jih ljudje prilagajajo, kot se jim zdi primerno. Poraženi krompir je nujno potreben za osnovo, čeprav bi lahko delali sladki krompir, riž ali.

Kar se tiče prelivov, gremo divje:

 • koruza
 • razrezan sir
 • žara na žaru
 • grah
 • stročji fižol
 • pleče (ali drobnjak)
 • pekoča omaka

  Nikoli več ne boste zadeli pogona po enem od teh KFC skodelic.

  PIN za poznejšo:

  sliko

  Sledite Delish naprej Instagram.