Warner Bros in DC Comics sta počasi začeli dražiti Samomorilski oddelek– temni blockbuster featuring nekaj največjih zlikovcev na svetu stripovskih knjig – en znak je takoj začel zasenčiti ostalo, celo Jareda Leto, skrivnostno skrivnostno Joker: Harley Quinn. Quinn je bila vedno priljubljena ljubiteljica, toda Margot Robbie je prevzela mehurčke sociopate,.

Jasno je, da je ekipa za trženje tega filma vedela, da je to tako, s popolno linijo oblačil, ki jo je navdihnila Quinzel, v Hot Topicu, Harley Quinn akcijskih številkah – celo komplet za barvanje las. Obstaja ena stvar, o kateri niso mislili, čeprav: Kako se zabava kot Harley.

Harley Quinn cocktail

YouTube / Warner Bros.

V čast osebnosti, ki je v bistvu človeško utelešenje kislega pokrova otroka, smo ustvarili ta slastni strel. Limonski sok pritrjuje brusni sladkor na rob steklastega stekla, mešanica vodke z aromatiziranim smetanim kremam in modro Gatorade pa je zmešana s stresom brusničnega soka. Kot zaključni dotik in pokrovček Quinn-jeve bejzbolske palice smo dodali mešalo mešanice mornarice, ki ga lahko najdete v večini trgovin s sladkarijami ali strankami ali s pomočjo spodnje povezave.

Harley Quinn Shots

Vineet Sawant / Chelsea Lupkin

Ker ti s posnetki ne morete snemati teh posnetkov v gledališče, smo si zamislili alternativno pitno igro; Tisti, ki uporablja Harley Quinn trivia, samo da bi vas in vašo ekipo navdušili za showtime. Ne skrbite – v prihodnosti ni nobenega filma, saj Harley Quinn dejstvo, da so vsi streljali.

Pomaknite se vse pot navzdol ali kliknite tukaj – da greste neposredno v recept.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Harleyjeva torta – hvala za ekipo!

Objava, ki jo dodeli @ margotrobbie

Igra Harley Quinn Trivia Pitje

Poskrbite za vsakega, ki ga dobite pravilno.

Ko se je Quinn prvi pojavil v DC vesolju?

Odgovor: Preden se je pojavila v tisku, je izšla leta 1992 Batman: The Animated Series, v skladu s USA Today.

Kako je Robbie prišel z glasom Harley Quinn??