<str>Avokado, pire s limetinim sokom in kisle čile, daje ta klasični turški sendvič regionalni okus.</p> <p><b>Recept:</b> <b>Orzo z Zucchini, Dill in Feta</b></p> <p>“title =” Orzo z Zucchini, Dill in Feta ”</p> <p>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64d9aeeade_-_orzo-zucchini-dill-feta-recipe-clv0512-h5tsum-lg.jpg?crop = 1xw: 0,5xh, center, vrh in velikost = 480: * ”</p> <p>/></p> <div class= Ellen Silverman

Puhasto testenine v obliki riža so odličen dodatek k juham, lupinam in stranicam. Preizkusite te orzo recepte, ali gre za polni obrok ali krepko spremljavo vaše glavne jedi.

Iščete več receptov za testenine? Preizkusite te 10 receptov za piščance in testenine ter te testenine testenine za vsako obliko.

<str>Avokado, pire s limetinim sokom in kisle čile, daje ta klasični turški sendvič regionalni okus.</p> <p><b>Recept:</b> <b>Orzo z Zucchini, Dill in Feta</b></p> <p>“title =” Orzo z Zucchini, Dill in Feta ”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64d9aeeade_-_orzo-zucchini-dill-feta-recipe-clv0512-h5tsum-lg.jpg?crop = 1xw: 1,0xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Ellen Silverman

Orzo z Zucchini, Dill in Feta

Elegirajte testenine, podobne rižu, s preproste strani, da bi zadovoljili glavno s svetlim mediteranskim dotaknjenjem: tangi citrusi, dišeči koper in slani sir.

Recept: Orzo z Zucchini, Dill in Feta