PREBERITE TUKAJ.

KUPITE ZDAJ: Buttershots, 30 dolarjev, drizly.com.

Naredite vse, kar potrebujete za zabavo Super Bowl v naši trgovini Amazon Super Bowl!

Obstaja nekaj precej ikoničnih bikini prizorov v zgodovini filma. Tam je klasična rdeča številka Phoebe Catesa Hitri časi na Ridgemont High, in Carnesa Fisherja INSANE zlata dva dela v Vrnitev Jedija, seznam se nadaljuje.

sliko

Austin Kearns

Morda najbolj ikonik od njih vse sploh ni niti bikini sploh – to je šlaga! Leta 1999 Varsity Blues, Ali Larter naredi Reddi Whip dobro (s pomočjo dveh strateško postavljenih marazchino češenj.)

Zdelo se je prav, da je to znano sceno ponovno ustvarjalo kot strel, ker, no, zakaj ne? Samo tako se zgodi, da je PAKIRANA Pijača, imenovana “Butterji Bradavič” – kot, kako bi lahko ne naredi? Preprosta kombinacija buttercotch likerja in Baileys je vse, kar potrebujete, rezultati pa so nevarno okusni. Nadaljujte z obvezno stepeno smetano in maraschino češnjo, lahko pa je tudi desert.

sliko

Austin Kearns

Naredite to za svoje naslednje 90-ih ALI nogometno tematsko zabavo, vaši gostje bodo divje. Zaupanje. Oni so pravi pogovorni zaganjalnik in velik izgovor, da jedo maraschino češnje. (Počakaj, ali sem edini, ki jim je všeč?) Najboljši del? Lahko se počutiš kot Ali Larter z obleko ON!

PIN za poznejšo:

sliko

Danes prenesite aplikacijo Delish.

Sledite Delish na Instagramu.