PREBERITE TUKAJ.

WTF je omlet v vrečki? To samo pomeni ime: jajca, kuhana v plastični vrečki. Namesto da bi poskusili (najverjetneje neuspešno) ne gorijo ali zlomite omleta v ponvi, vrečkaste vreče v vrečki privedejo do popolne valjane omete. To je nekonvencionalna način kuhanja, ki je priljubljena med kampu množice.

sliko

Jonathan Boulton

Tehnika je zelo enostavna za obvladanje in je skoraj nemogoče zajebati. Evo, kako to storite:

sliko

Jonathan Boulton

Crack jajca v veliko galonsko plastično vrečko. Spustite nekaj zraka, zip vrečko in jo pretresite, dokler rumenjak in belci ne mešajo. Ponovno odprite vrečo in vržite vse svoje najljubše omletov.

sliko

Jonathan Boulton

Medtem, prinesite velik lonec vode v vrenje, nato pa spustite vrečo, napolnjeno z jajcem, v vodo, da kuhate 12 do 15 minut, dokler se omlet ne kuhata in pripravljeno jesti.

Če ste zmedeni ali zaskrbljeni, vas čutim; Tudi jaz sem bil odpuščen z imenom. In tudi zamisel. Poskusite si misliti, samo brez fancy opreme ali kuhinjskih veščin. Takoj po tem, ko sem iz plastične vreče prevalil omlet, je bilo zlahka videti, kako suhe in popolno kuhane jajca, in vse, kar je v njih, so bile. Še pomembneje je, tudi okus super.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish na Instagramu.