Provençalna ribja juha

At Terrôir restaurant at the Craggy Range winery, chef Sara Simpson flavors her lush seafood soup with port, red wine and the usual dash of licorice-scented Pernod.<b>Recept: Dokazana ribja juha</b>“title =” Dokazana ribja juha ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f686983cdec_-_200905-r-fish-soup.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & resize = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Mark Roper

V restavraciji Terrôir v vinoteki Craggy Range kuharica Sara Simpson okusi svojo bujno morsko hrano s pristaniščem, rdečim vinom in navadno čokolado Pernod.

Sredozemsko morsko hrano

Sredozemlje Seafood Stew

Anna Williams

Počasi kuhanje zelenjavne podlage za to obara ga obremenjuje s srčasto bogastvo in vrže morske sadeže v konec kuhanja, kar je še slajše in veliko bolj nežno.

Katalonska ribja jajca z majonezo Pimenton

Reševanje plum tomatoes for Catalan fish stew makes an instant puree. Cooking the tomato puree with serrano ham and olives adds layers of flavors to the stew. <b>Recept: Katalonska ribja obara s Pimentom majonezo</b>“title =” Katalonska ribja jajca s Pimentom “Majoneza”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6aac576c3a_-_catalan-fish-stew-pimenton-mayonnaise-recipe-fw0111-xl.jpg?crop = 1xw: 1,0xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Antonis Achilleos

Gratni paradižnik z ribami za katalonsko ribjo obara naredi instant pire. Kuhanje paradižnikovega pireja z serrano pršuta in oljke dodajajo plasti na čudovite plasti v obara.

Srčkan ribji čajnik

sliko

Kate Mathis

Kokoš, slanina in krompir naredijo to kremno bogato suho (kot je tvoja najljubša verzija) in seveda, če izpolnjuje!

Fisherman’s Stew

Ribič's Stew

Naš recept je hitra različica Cioppino-rib, kuhanih v paradižnikovem brozgi. Odrezali smo vrsto različnih morskih sadežev, ki so jih običajno zahtevali in končali britje precej časa prep. To seveda pomeni, da Fisherman’s Stew hitreje pride do trebuha!

Beneška ribja juha

sliko

Tukaj je čudovito dišeča različica francoske bouillabaisse ali Cioppino iz San Francisca. Za garlicky dodatek juhi, nazdravite nekaj krušnih rezin kruha in vsak kos kosite s prepolnim česnovim klinčkom. Omenite tosti na dnu vsake posode in vrhnite juho!

Grški Ribji Stew

Grščina Fish Stew -- Soup Diet -- GHK 1007

Tara Donne

Čudovita različica zelenjave juhe, ta grški obara, zahteva rdeči krompir, brezmadežni som ali trsko trske in koper! Tako enostavno je skoraj neverjetno.

Mirna ribja juha

sliko

Lemonov riž, nežna okusna juha in nežno tilapija, so preliti z barvito mešanico zelenjave in zelišč. Aromatična meta zagotavlja svež in zapleten okus.

Tajska topla in kisla ribja juha

sliko

V to vročo-kislo juho, limonino in limetinino lupino, limetin sok in svež ingver nadomestijo tradicionalne lemongrass, kaffir limete in galangal, ki jih je težko najti. Če želite spremeniti stopnjo toplote, prilagodite število jalapeños navzgor ali navzdol po vašem okusu.

Perujska ribja juha

<str>Seafood je najboljša čast v tej pečeni ribji juhi. Klasične južnoameriške okuse čebule, čipovega papra in apna se lepo mešajo z bogato kombinacijo pokrovač, lignje, trske in krompirja.</p><p><b>Recept: Perujska ribja juha</b></p><p>“title =” Perujska ribja juha ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6b7eb21633_-_peruvian-fish-soup-xlg-50631117.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Philip Friedman

Klasični južnoameriški okusi čebule, čipkega popra in apna se lepo mešajo v tej pečeni ribji juhi. V nekaterih pokrovačih, lignjih, laktih in krompirju za bogato kombinacijo se vrnete v naslednje leto.