PREBERITE TUKAJ.

V Delishu se včasih sestanki na igrišču zgodi, ko se po dolgem dnevu v kuhinji počakamo (in morda vračamo nekaj piva, ker je minilo že šest let in smo utrujeni). In občasno se je ideja, ki se je začela kot šala, postala legitimen recept. Oprosti ni mi žal.

Angel Food Poke Cake Horizontal

Chelsea Lupkin

Prepodobno sem, ker je vsa naša hrana okusno legendarno in nekateri od najbolj nenavadnih, najpogostejših receptov za glavo. Ta sedma minuta v nebesnem kolaču je odličen primer šale, ki je šel.

Toliko smo imeli naslov, preden smo sploh vedeli, kaj je. Odkrivanje sestavin je bilo težko. Želeli smo, da imenujemo pravičnost. Očitno je bila torta angel. Ne morete omeniti nebesa in nato gredo z gosto (v primerjavi) rumeno mleto.

Sedem Minutes In Heaven Poke Cake Horizontal Close-Up

Chelsea Lupkin

Nato smo ugotovili, da ga moramo pokvariti. Ker svet ljubi svoje pogumne pogače z luknjami in jih polni s karamelno omako, sladkano kondenzirano mleko … ali pudingom. Čokoladni puding, BINGO! Zamrznitev: puhasto stepeno smetano. Seveda mora biti zaledenitev za sedem minut v nebesni torti videti kot oblaček. Kombinacija je zunaj sveta.

Sedem Minutes In Heaven Pound Cake Horizontal Slice

Chelsea Lupkin

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.