PREBERITE TUKAJ.

Mogoče si ljubitelj Patriotsovega mrtvega, ali pa ne moreš dati letenja o nogometu. Pridite 5. februarja, vaše zanimanje za šport je skoraj nepomemben. Če imate radi hrano, kot so krila, podloge in dipi – in vi, ker ste tu, potem skrbite za Super Bowl LI, kar pomeni, da je zelo pomembno, da veste o tej Giant Party Sub. To je tako ogromno in veličastno, tiste bivole, ki jih tvoji prijatelji ponavadi zaslišijo srčkan v primerjavi.

sliko

Ethan Calabrese

Iskanje velikega sendviča, ki je dovolj velik, da bi vse meso bilo nemogoče. K sreči je tam genij kramljanje, ki vključuje vaše bundt pan. Ja, ta zelo specifičen pekač je dober za več kot torto. Hladno francosko kruhovo testo se pije kot sanje! (Uporabili smo dve cevi vrste Pillsbury.)

Giant Party Sub

John Komar

Trdni del recepta je izbrati, kakšno vrsto sendviča. Turški klub? Taljenje tunov? Piščančja parma ?! Na koncu smo se odločili za velik “ole italijanski sub. Kdo ne ljubi izgovora, da bi jedel tri vrste zdrobljenega mesa v enem ugrizu? Nihče.

Giant Party Sub

John Komar

Najmanj rečeno, je bila naša ekipa divja od navdušenja nad tem sendvičem. Dokaz je v zgodbah Instagrama. Ne moremo čakati na to, da si naredil sebe.

PIN ZA LATER

Giant Party Sub Pinterest

Sledite Delish naprej Instagram.