Poleti smo zelo pozorni, ko vklopimo pečico. Dan 87 stopinj NI čas, da se na primer zreče goveje meso bourguignon. Ampak, vsak dan bi dobili vročo kuhinjo in toasto za pečene testenine … še posebej, če to pomeni jedo piščanca Alfredo. Facebook nam pove, da nismo sami v naših srčnih željah.

Za to različico Alfreda sem se vrnil v osnove in naredil bechamelovo omako. Ime je lahko všeč, vendar proces ni. Melite nekaj žlic masla v ponvi in ​​premešajte v enaki količini moke. Tam je tvoj roux (aka zgoščevalec za vašo kremno omako). Potem je čas dodati tekočino. Nisem mogel odločiti med mlekom in težko smetano, zato sem šel s pol ure in pol na kompromis. Ko se mešanica malo pomika, TADA! Izdelali ste bechamel.

Piščanec Alfredo Bake

Jonathan Boulton

Seveda smo si želeli sir, kar je značilno za vse Alfredo, ki smo jih kdaj radi. Torej je šel v parmezan, prav tako pa je naš bechamel tehnično postal umirja ali sirna omaka. Francoska kulinarična lekcijo je šele začela zabavno.

Piščanec Alfredo Bake

Jonathan Boulton

Dodal sem kuhanega penina in italijanskih piščančjih prsi (ki sem jih hitro prehitela) neposredno na skledo, da bi vse skupaj skupaj. Namesto da bi pekel vse v ponev, sem hotel plasti piščanca Alfredo penne in čistega sira. Torej sem se izmenjeval plasti testenine in razrezal mocarelo pred pečenjem. Obrnite se za epski sira poteza, ki sledi 30 minut kasneje.

PREBERITE TUKAJ.

PIN ZA LATER

Piščanec Alfredo Bake Pinterest

Sledite Delish na Instagramu.