Ena najboljših stvari pri delu na spletni strani o hrani je tako blizu našim bralcem. Na Facebooku, vi fantje vzkliknete: “Naredite to za večerjo!” in “izgleda tako prikupen!” – in nikoli ne zadrži skupne rabe, če misliš, da nekaj, kar sem naredil, izgleda popolnoma napačno. (Hvala za ljubezen, fantje!) Moja naloga je, da vam prinesem hrano, ki jo boste preleteli, tako da, ko prečkate določeno posodo, opazimo.

sliko
Ljubezen Julijevega albuma

Ta kremasta špageta iz albuma Julia je ena od teh. Ko smo ga prvič objavili, so oboževalci Delisha Facebook izgubili svoj sh * t, ki so ga delili več kot 70K krat, rekli, da je podoben ljubezni in se v bistvu pripravljajo, da svoje jedi vrnejo skozi okno samo za en okus. Po taki eksploziji v družabnih medijih smo se odločili, da je čas, da poskušamo posodo in ugotovimo, ali je recept doživel do hype.

sliko

Ethan Calabrese

Če je kremasto, sirast špageti je vaš marmelad, naredite ta recept za večerjo nocoj. Naredil sem nekaj popravkov za poenostavitev recepta in, če sem iskren, sem si mislil, da je bila sirenost malo nad vrha (vem, kako je to mogoče ?!), zato sem ga malo poklical nazaj. Toda v celoti, če iščete klasično sirno omako, je to nedvomno okusni zmagovalec.

Pridobite moj tweaked recept.

Sledite Delish na Instagramu.

Plus, dobite neverjetnejšo navdih za večerjo: Prijavite se za novice v Delishu!