Vsakdo, ki se je kdajkoli boril proti gubam, ki je nagnjen k strganju, vam bo povedal, da je to lahko bolečina za delo, tudi za pekarne. Torej, seveda, ko smo slišali, da je eno podjetje prodajalo kompleti za dekoracijo, ki bi otrokom omogočili, da svoje princeske oblečejo na hlače, podobno kot tiste pekarne piškote s 90-imi leti z Barbie, ki so se plazile skozi center, smo bili skeptični. Zvenelo se je kot popoln primer pričakovanj v primerjavi z resničnostjo, kar je pomenilo, da je bilo eno stvar, ki jo je treba opraviti – predal kompletu pred nekaj otroci (z nadzorom odraslih) in videli, kaj se je zgodilo.

Princesa Cakes

Real kuhanje

Komplet je bil opremljen z osnovnim kalupom za izdelavo deljive mini torte za dva, kot tudi kotalnega čepa, mešanice mešanice sladoleda, fondant (v zeleni in roza barvi), bisernih posipov in nekaj orodij za dekoriranje. Fundant je bil presenetljivo gibljiv, otroci pa so imeli rad, kako jih je spomnil Play-Doh. Preprost plesen je pečen torto sama precej varen: zmešajte testo, jo vlijte v tri pladnje do linije za polnjenje in pečite. S peko smo se ukvarjali, tako da so otroci reševali najboljši del: okrasitev.

Princesa Cakes

Jonathan Boulton

KUPITE NJEGOVO: Real Cooking Princess Cakes Kit, 23 $; Amazonka

Obstajajo temeljna navodila za okrasitev peciva, podobno tisti, ki so na sliki, čeprav otrokom pustimo ustvarjalne. Kaj je zabavno, če se ne moreš zabavati z njim?!

Če pričakujete popolnost, tako kot tiste na škatli, bodo otroci morda morali biti malo starejši ali pa samo Cake Boss fanatiki s svetlo prihodnostjo v Carlo’s Bakery v prihodnosti. Obloge obleke so se malo razbile, ker so otroci okrasili svoje pecivo, a na splošno so bili rezultati precej impresivni. Potrebno je veliko, da kupček 5, 6 in 7-letnikov želi gledati torto in ne takoj jesti.

Princesa Cakes

Jonathan Boulton

To je odlično darilo za otroke, ki radi obrti – ali prigrizek. In za starše, ki ne bi motili svojih tokov, ki prevzemajo vodilno vlogo pri izdelavi svoje rojstnodnevne torte. Real Cooking Princess Cakes se prodaja na Amazon, in na Walmart, Target in Toys ‘R’ Us.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.