Tequila čas! 18 Tequila-Centric Recepti

tekila shots

Getty Images
Če s podjetjem Cinco de Mayo povežete le tequila, je čas, da spremenite svojo perspektivo. Tequila je kot nalašč za koktajle, odlična pa tudi pri kuhanju. Te recepte in osvežilne pijače so značilne za tekila. Naj se zabava začne! Želite narediti več mešanih pijač? Oglejte si te zvitke na klasični margariti.

Kumara Margarita

Con Poulos
Kumare-infused Tequila

Teklila, ki je v kumarici, osvežuje v margariti in naredi odličen udarec.

Recept: kumare-infused tequila

<str>Najbolj primeren za koktajl stranko od brezbolne igre, je ta riff na Cracker Jacku s piškotnim kuharjem Atlante Taria Camerino sladkana z agavskim nektarjem in napihnjen s tekiljo. Slow pečenje preobrne mešanico kokice z mešanico hrustljavosti.</p><p><b>Recept:</b> <b>Karimelna koruza Tequila</b></p><p>“title =” Karamelna koruza Tequila ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64194a1573_-_201002-r-tequila-caramel-corn-xl-dhrlow-86163336.jpg?resize = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Con Poulos

Karamelna koruza s keksom Tequila

Najbolj primeren za koktajl stranko od brezbolne igre, je ta riff na Cracker Jacku s piškotnim kuharjem Atlante Taria Camerino sladkana z agavskim nektarjem in napihnjen s tekiljo. Slow pečenje preobrne mešanico kokice z mešanico hrustljavosti.

Recept: Karimelna koruza Tequila