To ni vaja. Jersey gospodinja zvezdo Teresa Giudice (tisti, ki je šel v zapor ��) proti slaven kuhar Emeril Lagasse, da vidim, čigav recept marinara je boljši. Vemo, da zveni nor in nepravično, ampak me slišite. Kris Jennerjev mačji in sirovi utrip MARTHA STEWART’S. To je bilo veliko razburjenje, ki nas je naučilo, da nikoli ne sodimo kuharja, preden poskusimo testirati svoje testenine.

Tudi, Teresa verjetno si zasluži veliko več kreditov, kot si misliš. Ne gre samo za rando televizijsko zvezdo, ki se je odločila napisati a kuhar. Ima štiri! Emeril ima več kot ducat restavracij, vendar spet, nikoli ne veš.

Celebrity Snackdown marinara

Jonathan Boulton

TERESA’S RECIPE

Čeprav Teresa tehniko ne imenuje marinara (imenuje jo “Snappy Red Sauce”), je v bistvu ena – tam je samo čebula, česen in zdrobljeni paradižnik. Delijo recept v svoji tretji kuharski knjigi Čudovito.

slaven snackdown marinara

Jonathan Boulton

Kako je to okusilo? Odvisno od koga vprašate. Nekaterim, zgolj pet minut, ki je utripal, ni veliko naredil okusov. Njena omaka jim je okusila kot paradižnik v pločevinkah z veliko česna. Toda večina je imela nasprotni občutek. Večina ekipa je všeč vse začimbe iz česna in rdečih listov pepel in mislil, da je omaka okusila super sveže.

EMERILOVA RECIPA

Emerilova receptura je odvisna od istih osnovnih sestavin, čeprav dodaja vodo (izlivano iz paradižnika)! Glavna razlika se zmanjša za čas kuhanja. Hoče, da ga pustiš kuhati na stovetopu na najmanj 30 minut.

Celebrity Snackdown Marinara

Jonathan Boulton

Za zapisnik sem osebno mislil, da je pol ure naredila veliko razliko. Mislil sem, da je bilo več okusa. Toda bila sem v majhni manjšini, ki se je počutila tako. Večina misli, da je Emeril nekako “blah.” Tudi končne dojiljke oljčnega olja in potresanje parmezana niso zmagale.

VERDICT

Do sedaj si verjetno že uganil, da zmaga Teresa. Kar je super za vas, ker ga lahko dosežete približno toliko časa, kolikor je potrebno za kuhanje testenin. Tudi če je vsa drama, njen recept ni čudovit.

Danes prenesite aplikacijo Delish.

Sledite Delish na Instagramu.