PREBERITE TUKAJ.

Ni presenetljivo, da so piškoti Cheddar Bay Red Lobsterja tako priljubljeni, da imajo svojo stran na Facebooku – ali celo, da ima zadevna stran več kot milijon navijačev. So sraščni, so garlicky, in pridejo v neskončno dobavo pred prihodom vašega obroka. Kaj ni všeč?

Morali smo odkriti skrivnost blagovne znamke, predvsem zato, da bi lahko uživali v topli košari, ne da bi morali spremeniti svoje joge iz hlače (ali pa se premakniti na drugo sezono Daredevil). Seveda podjetje dejansko prodaja svojo mešanico mešanic, vendar če že greste na trg, da kupite razrezane cheddarje in maslo, lahko tudi pobirate nekaj dodatkov in jih naredite iz nič. Težko si je prizadevati.

Copycat Red Lobster Biscuits Dough

Ethan Calabrese

Temelj tega recepta je vaš osnovni piškotek, tako da ga lahko enostavno spremenite, da naredite svoje, podvržite cheddar za parmezan ali celo dodate kuhano, razkosano slanino.

Copycat Red Lobster Cheddar Bay Biscuits

Ethan Calabrese

Ključ, ki smo ga izvedeli, je celota lot česnovega prahu. Kot v, več česna v prahu, kot mislite, da je potrebno – in liberalni poteza česen in peteršilja infused topi maslo na vrhu vsake od pečice, cevi vroče piškoti. Naše začetne testne serije so uporabile le čajno žličko česna v prahu, kar je povzročilo drobovje, masleno, sirast piškot … vendar ne precej rdečega lobstahovega materiala.

Copycat Red Lobster Cheddar Bay Biscuits

Ethan Calabrese

Tako kot Christopher Walken potrebovali več cowbell, potrebovali smo še več česna.

Ante smo dvignili na dve čajni žlički, če pa to ni dovolj za vas, bi lahko vedno uporabili celo žlico. Dva je bila dovolj za nas, vendar nas je še vedno pustila zarobljena v začaranem krogu jedenja piškotov, zgrabi kovnico, da bi ukrotila posledični česenski dih, potem pa jedel drug keks, ker ti piškoti tiho kličejo k nam in mi ne moremo prekiniti brez njihovega klica s cheddar-y sireno, dokler jih ne izginejo.

Copycat Red Lobster Cheddar Bay Biscuits

Ethan Calabrese

In potem, seveda, bi potrebovali še eno kovnico.

Copycat Red Lobster Cheddar Bay Biscuits

Ethan Calabrese

Postrežite jih s škampi s škampi ali obogatenimi jopiči za popolno doživetje Rdečega jastoga ali, če niste na voljo v morski sondi, poskusite s počasnim kuhinjskim porchetto ali katerokoli od teh 50 juhovnih testenin.

Pridobite recept.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish na Instagramu.