Vedno sem si zapomnil Reesejevega slogana (recite z mano zdaj): “Narobe reese ni narobe.” In to je res! Reese je zelo resno tukaj; jih uporabimo, da spremenimo sesekljico brez peciva v nekaj čarobnega in pogačo na življenje katere koli stranke. Toda, medtem ko smo pili za Reese, nismo želeli, da bi se čokoladni piškotki počutili kot samotarja – ne maramo izbrati priljubljenih! (Pravzaprav delamo, toda ne danes.) Torej smo se odločili, da naredimo desertno mešanico: skodelice iz kikirikijevega masla s čokoladnim čipom.

Kikirikije Butter Cookie Cups Three in Row

Jonathan Boulton

Kateri so kot najboljša skodelica kave iz arašide, ki ga še niste imeli. Kremasto kožo dobite s kikirikijevim maslom (poskrbite, da ga potegnete v mikrovalovno pečico, tako da jo lahko zlahka prepustite čokoladi), trdo čokoladno lupino in okusnim čokoladnim piškotkom.

Kikirikije Butter Cookie Cups Inside

Jonathan Boulton

Če čokoladni čip ni vaš najljubši (kdo ste, vseeno ?!), lahko to očitno uporabljate s katerim koli tipom, ki ga želite, vendar vam olajšate in se odpravite na vnaprej pripravljeno hlajeno testo. Izkazalo se je, da so piškotki, ki se iztegujejo iz njih, odlična velikost za obloge iz piškotov.

Pridobite recept.

Ali pa lahko zamislite to zamišljeno idejo kasneje!

sliko

Ameriški umetnik

Sledite Delish na Instagramu.