Ljudje interneta: nekaj vam moramo povedati.

Ne strinjamo se.

Ne strinjamo se s tako imenovanim čokoladnim piškotkom, ki se spreminja v življenju, ki je bil najavljen kot najbolj okusno zdravljenje, saj, tudi, kdajkoli. Če ste živeli pod skalo (ali ne sledite trenutnim dogodkom piškotkov, kot to počnejo zaposleni v Delishu), govorimo o kuhani piškoti za soljene čokoladne piščance v Alison Roman Jedi kuharska knjiga.

KUPI ZDAJ: Dining In, $ 27; amazon.com

sliko

Sarah Weinberg


V razgovoru po intervjuju je Roman razpravljal o svojih težavah s tradicionalnimi čokoladnimi piškotki: preveč so sladki, preveč mehka, preveč mehka, preveč jajčna, prevelika. Torej je kuhar vzel nekaj delov, ki jih je ljubil, in ustvaril nov recept, tisti, ki je malo bolj slan, bolj masiven in kakšen Roman pravi odlično velikost.

Torej, kot vsi ostali, smo se odločili, da jih preizkusimo. Toda, za razliko od vseh drugih, nismo padli na pete. To ni, da piškotki niso dobri. Maslo + sladkor + čokolada ne more biti res slabo. Samo to so definitivno za nas ne bo zamenjal klasičnih čokoladnih piškotkov. Evo zakaj:

Recept je zapleten.

sliko

Sarah Weinberg

Če iščete preprost recept za piškotke, to ni to. Za predjed, verjetno nimate vseh sestavin na strani. Testo zahteva slano maslo – ne prezrite tega; to je ključ do okusa piškotka – ki tudi v kuhinjskih testih Delish redko obdržimo. V sladkorju Demerara morate tudi zviti robove piškotov. To je groba, rjava sorta, ki jo je mogoče zamenjati s turbinadom, vendar se ne navadno pogosto kličejo.

Na vrhu vsega tega morate dve leti ohladiti testo testa, preden ga razrežete v krogih in ga pecite. Izpuščanje testa v hladilniku ni nič nenavadnega (to pomaga piškotom ohraniti svojo obliko v pečici), vendar je nadležno, ko ste v Zdaj želim piškotke! razpoloženje.

Počakati morate, da se piškotki ohladijo, preden jih pojedo.

sliko

Sarah Weinberg

Ni veliko tistih, ki bijejo jedo toplega svežega čokoladnega piškotka iz pečice, a rimski recept to ne omogoča, da se to zgodi. Pektorjem navodi, naj se “rahlo ohladijo, preden jih pojedo”, kar je čudno, a zavajajoče. Obstaja resničen razlog za znižanje temperature, in to je, da piškotki dosežejo ustrezno doslednost. Ko so tople, piškotki niso resnično tekstura kratkopasov; Niso žvečilni, res mehki in okusno kot napaka.

Preveč čokolade.

sliko

Sarah Weinberg

Vemo: nismo mislili, da je bilo to mogoče. Toda piškotki so majhni – zahteva za rimsko – zato se zdi, da je razmerje med čokolado in testo malo. V vsakem piškotku je skoraj preveč kose. Prevladujejo testo, kar je, precej, zelo dobro.

Poslušaj, ne bomo vedeli, kaj je najboljši recept za piškotke čokolade na svetu. To je nekaj, o čemer bomo razpravljali do konca časa. Pravkar bomo rekli, za nas, Roman ni to.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.