PREBERITE TUKAJ.

Prikaži roke, kdo tukaj ljubi sadje? Kdo? Bueller? Sama beseda prinaša vizije sijajnega izgleda, 10-lb. desertna opeka, okrašena z misterioznim, žarečim zelenim in rdečim sadjem. Morda, kot jaz, imate pristranskost do nje, ne da bi sploh poskusili. Resno, ali obstaja kakšna “klasična” počitniška desert tam z slabšim slovesom? Tudi premog izgleda in zveni bolj okusno! Fruitcake je očitno potrebovala preobrazbo, zato smo stopili na ploščo. Spojler za skeptike: naša različica je dobra. Evo, zakaj bi ti to všeč.

sliko

John Komar

Tehnično ima sadno pecivo vse prave sestavine, ki sestavljajo slasten sladico. Sadje, oreški, pijača in sladkor … nas podpišite. Torej smo se zataknili v klasičen format, po potrebi pa poenostavili in popravili. Naš prvi trik: ~ čarobno praženje. Naša kombinacija sesekljanih pekanov, mandljev, izkoščenega kokosa in pistacij ustvarja popolno ravnovesje okusov (in barve, mora biti sadno pecivo). Da ne omenjam, opojni vonj opečeni oreški ustvarja v vaši kuhinji …

sliko

John Komar

Naprej, sadje. Za sestavino, ki je namenjena za torto, smo izbrali priljubljene osebe: marelice, češnje in brusnice. To je mešanica sladke in pikantne mešanice, ki se ne počuti tujka kateremu koli kuharju (ali jedu). Nobenih jedrskih češenj ali kašastih dneva tukaj! Zamenjali smo tudi brandy z bourbonom. Zakaj? Ker bourbon pravila. V naši je samo ¼ skodelice, ki daje namig pijače, ne preveč piha.

Resno Delish Fruitcake Horizontal Slice

John Komar

Medtem ko večina sadežev traja več kot 2 uri za peko, nato pa tedne, da se v alkoholu napolni, v pečici traja samo 70 do 75 minut. Končni dotik je slastno bogata še preprosta sladkorna glazura v prahu. Neverjetno je, kaj sladkor in mleko v prahu lahko naredita, ko združita sile! Pustite, da se zaledenitev nastavi, nato se rezi in kopite. Testni testerji v Delishu so bili pretreseni, kako vlažno in okusno je bilo – nič, kot so sadne piškote Božiča mimo. Moraš poskusiti.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish na Instagramu.