New York Times je pred kratkim izdal video posnetek, ki ga je izdelal Aaron Byrd in poročal Michael Moss, ki govori o čudežni tržni sposobnosti za kokosovo vodo in njeni vzpon na pijačo superstardom.

Kot Eater povzema, video vsebuje jedrnato, a spot-on, povzetek navadne kokosove vode in navaja, da se muhe vztrajajo pri spornih trditvah in razkrijejo mite o pozitivnih neželenih učinkih pijače. Domnevne “resnice” moči kokosove vode so oblikovale sladko naravno vodo kot vse od čudežnega zdravila proti raku do vrhunske športne pijače. Nazadnje je zaslužil ugled, ki deluje kot bolj zdravo alternativo tradicionalnemu soju.

Na pozitivno je pijača v sladkorju precej nižja od številnih sadnih sokov in ima pomembna hranila, kot je kalij, zato ameriški potrošnik ni bil popolnoma oviran – ampak, ali bi se morali kokosovo vodo vedno odreči kot naša izbrana zdravilna pijača, napoveduje Moss da bo voda, proizvedena iz sokovega javorjevega drevesa, naslednja pijača, ki bo stopila v svetovni trend libacije.

Oglejte si celoten videoposnetek tukaj:

Poiščite odlično vsebino hrane na Delishu:

Poiščite popoln recept z naše domače strani Najdi najnovejše novice o hrani Pridobite knjigo receptov, da shranite svoje najljubše jedi Prijavite se za naše brezplačne novice Preverite nas na Facebooku, Pinterestu in Twitterju

POVEZANE:

13 Boozy Sorbet recepti, ki bo vaše poletje

16 Brrrilliant recepti za hladno čokolado

17 Slastna sladoledna torta recepti, da vaše polno potrebuje takoj