Jajca, limone in sladkor združujejo, da ustvarijo to preprosto, ultra-limonino pito.

Donosi:

1

Sestavine
4
velike limone
4 c.
kristalni sladkor
Pate Brisee
9
jajca
2
beljaki
Navodila
  1. Operite in odrežite 2 limonov v tanke rezine. Zelo pomembno je, da se limone rezijo čim manj; uporabite zelo oster nož ali električni rezalnik za meso, če je na voljo. Odstranite lupino in preostalo limone; narežite meso zelo, zelo tanko in ga položite z drugimi rezinami v veliko mešalno posodo. Dodajte sladkor in dobro premešajte. Pokrij skledo s plastično folijo in mešanico počakajte čez noč, občasno premešajte.
  2. Naslednji dan segrej pečica do 450 stopinj. Pritisnite en krog peciva v 11-palčno pito ploščo in hladno.
  3. Dodajte prekajeno jajca v mešanico limone in dobro premešajte. Obrnite mešanico v pripravljeno pito školjko, lepo razporedite nekaj limoninih rezin na vrhu. Rezanje dolge, celo razrezane v razdalji 1 cm v drugem okroglemu pecivu in položite na polnilo. Križne robove pite za pečat. Vrh krtače in robovi z jajčno belim glazuro. Pecite 15 minut. Zmanjšajte temperaturo pečice na 375 stopinj in nadaljujte pečenje 30 minut ali dokler je skorja ne rjava in sijoča. Preden postrežemo, pustimo, da se ohladi na stojalu.

<str>Ključi za izpopolnjevanje polnjenja v tej preprosti, tri-sestavini pita rezine limone rezine ultra-tanke in jih pustite, da macerate s sladkorjem čez noč. Rezultat je tart, vendar lahka in nikoli grenak.</p><p><b>Recept: pecelj limone </b></p><p>“title =” Šimer ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f68cc0ae6e0_-_tvs8589_sxl-1.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Z ljubeznijo Martha Stewart