Tukaj sta dve celotni plasti kikirikijevega masla.

KUPITE ZDAJ: Trifle Dish, $ 17.50, amazon.com.

Donosi:

10
– 12

Prep čas:

0

ure

10

min

Skupni čas:

3

ure

20

min

Sestavine
1 1/3 c.
mleko
1
(3,4-oz) paketni vanilijski puding
1
(14-oz) lahko sladkano kondenzirano mleko
3 c.
polnomastna smetana
1/4 c.
sladkor v prahu
1 tsp.
čist ekstrakt vanilije
2 c.
stopljeno arašidovo maslo
1
(16-oz) škatlice za omamljanje
4
banane, narezane v krogih
Navodila
  1. V veliki skledi združite mleko, vanilijsko pudingno mešanico in sladkano kondenzirano mleko. Vdihnite temeljito, razstavite vse kocke in hlajite najmanj 5 minut ali dokler ne nastavite.
  2. V drugi veliki skledi združite težko kremo, sladkor v prahu in vanilijo. Pobijte, dokler ne dosežete trdih vrhov, 2 do 3 minute. Pustite 1/3 mešanice za dopolnjevanje posode. Preostanek preostale smetane preložite v mešanico pudinga.
  3. Zgradite mužico: na dnu posode zložite tretjino mešanice pudinga. Pokrijte s plastjo piškotkov iz maslene masti – morda boste želeli postaviti tudi nekaj piškotkov navpično, tako da boste videli celoten krog ob robu posode za jarke. Na vrhu z enakomerno plastjo rezine banan, nato pa na vrhu stopite arašidovo maslo. Nadaljujte z oplaščenjem pudinga, maslene omake, rezine banan in arašidovega masla, dokler ne pridete do vrha, končate s končnim slojem pudinga.
  4. Hladiti vsaj 3 ure ali do noči.
  5. Tik pred sluhom, rahla smetana na vrhu pudingne plasti, nato potresemo Nutter Butters na vrhu in prelijemo s staljenim maslom iz arašidov.

sliko

Vineet Sawant