Polnjene testenine, kot so ravioli, okusijo bolje, ko so sveže izdelane. Bili bi lagali, če bi trdili, da redno delamo, toda to jed je izjema. Torej, tukaj je naš izziv. Prezrimo “sveže testenine”, ki jih ponujamo v supermarketu, in se prepričajte, da ste sami izdelali te raviole. Da bi zagotovili najboljše možne testenine, je pomembno natančno tehtati sestavine. Uporabite moko iz trde pšenice (na pakiranju bo rekel semolato di grano duro), saj je to najbolj primerno za opravljeno nalogo.

Za ta recept potrebujete testeninec in rezalnik. Uporabljamo 3-palčni okrogli rezkar. Dovolite 4 ravioli na osebo za začetni del in 8 za glavni tečaj.

Recept vljudnost Znamka Cookbook

Donosi:

4


obroke

Sestavine
Testenine
2 c.
pšenična moka
2
velika jajca
Polnjenje
1 oz.
bazilika
3 1/2 oz.
Filadelfijski krem ​​sir
1 žlica.
paradižnikova mezga
2 tbsp.
sveže krušne drobtine
1 žlica.
olivno olje
sol
Sveže mlet črni poper
1
jajce
Služiti
olivno olje
Morska sol
Listov listov s plitvo listo (neobvezno)
Navodila
 1. Izdelati testenine, postavite moko v kup na pultu in naredite vrtnico na sredini za jajca.
 2. Nežno razjedajte jajca in vlijete v sredino moke. Z vilicami postopoma dodajte več moke iz robov, dokler se ne vključi jajce.
 3. Delajte s prsti v lepljivo maso in nadaljujte, dokler ne postane gladko. Pomembno je, da uporabite vso moko.
 4. Preverite, ali je testo pravilne doslednosti. Pripnite palec. Če se izkaže, da je testo pravilno. Testo zmešajte s peto v roki, ga obrnite na polovico, vedno v isti smeri. Gnetite najmanj 5 minut.
 5. Testo razdelite na tri dele in sledite navodilom na vašem testeninskem stroju, da ga zavrtite. Hočeš, da je testo lepo in tanko. Ko se testo pripravi, jo položite v sloje s škropljenjem moke, tako da se ne drži.
 6. Polnjenje, združite baziliko, krem ​​sir Philadelphia, paradižnikov pire, drobtine, oljčno olje ter sol in poper v skledo in premešajte, dokler ne dobite.
 7. Testenine izrežite v 32 pravokotnikov ali kvadratov, ki so večji od vašega rezalnika.
 8. Ščetajte 16 kvadratov s pretepljenim jajčnim pranjem. Na sredini vsakega od teh kvadratov spužite mešanico Phillyove mešanice.
 9. Preostali 16 kvadratov testenin na vrhu polnjenja pritisnite, tesno tesno ob robovih in poskrbite, da je ves zrak potisnjen ven. Potem zataknite z rezilom. Vaši ravioli bodo videti precej lepo.
 10. Prinesite veliko lonec vode na vrenje. Ko kuhamo, dodamo ravioli eno za drugim in kuhamo nekaj minut. Pojavili se bodo na površje. Počakaj minuto! Zdaj so pripravljeni. Odpeljite jih z žlebasto žlico.
 11. Postrežite ravioli z dribljem oljčnega olja in potresemo morsko sol in okrasite hrustljave liste bazilike, če vam je všeč.

sliko

Jonathan Gregson