Jagnječji vratovi, nezadostno rezanje, so fantastični, ko jih grizimo, kot v tem domačem obarjanju iz šefa Bostonskega kuharja Tonyja Mawsa. Meso postane sočno in nežno, saj kuhamo v rahlo sladki tekoči tekočini, aromatizirani z belim vinom in svežim zeliščem, medtem ko kosti vratu okrepijo in okusijo juho.

Donosi:

6

Skupni čas:

3

ure

30

min

Sestavine
6
kosti v vratu jagnjetine
košer sol
Sveže mlet poper
2 tbsp.
repično olje
2
zelena rebra
1
korenje
1
velika čebula
1
repa
1 žlica.
paradižnikova mezga
1
filet sardona
2 c.
suho belo vino
2 c.
piščanec
1 c.
rozine
1
lovorjev list
1
sprig peteršilj
1
sprig cilantro
1
rožmarin iz rožmarina
Navodila
  1. Pečico segrejte na 300 stopinj F. Jagnjetino popijete s soljo in poprom. V ognjičku segrejte olje, dodajte jagnjetino in kuhajte zmerno visoko vročino, obračajte, dokler ne porjavi, 10 minut; prenesti na ploščo.
  2. Izlijete vse, razen 2 žlici maščobe iz ognjiča. Dodajte zeleno, korenje, čebulo, repo, paradižnikovo maslo in sardon in kuhajte z mešanjem, dokler se zelenjava ne začne zmehčati. Mešajte v vinu, strgajte vse porjavljene koščke in počakajte 3 minute. Dodajte stalež, rozine in zelišča (vezati vse zelišča v gaziranec, da ustvarite snop pred dodajanjem).
  3. Vrnite jagnjetino v pečico, pokrijte in zmešajte v pečici 2 uri, dokler meso ni zelo dobro. Zavrzite zeliščni snop in začutite s soljo in poprom. Postrežite.

    Iščete več možnosti za večerjo? Preverite naše svinjske rezine recepti, piščančji recepti, in recepti krompirja.

<str>Jagnjevi vratovi, nezadostno razrezani, so fantastični, ko jih grizimo, kot v tem domačem obara. Meso postane sočno in nežno, saj kuhamo v rahlo sladki tekoči tekočini, aromatizirani z belim vinom in svežim zeliščem, medtem ko kosti vratu okrepijo in okusijo juho.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Braised Vratca Jagnje z Repo</strong></p><p>“title =” Braised Lamb vrat s repom ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/480×480/54f65dc10af8e_-_braised-lamb-neck-turnip-recipe-fw0414-s2.jpg?resize = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= John Kernick