Všeč mi je uporaba mufinov pločevinke za genialne hacks, kot je ta. “Skodelice” so kosi belega kruha, ki se oblikujejo in nato napolnijo z mešanico govejega mesa, ki ima okus, prav tako kot cheeseburger. Ne pozabite, da s svojimi najljubšimi začimbami prelijete s čopičem.

Donosi:

4

Prep čas:

0

ure

20

min

Čas kuhanja:

0

ure

10

min

Skupni čas:

0

ure

30

min

Sestavine
Pršenje za kuhanje
6
burgerji, razdeljeni
1 žlica.
rastlinsko olje
1
srednje čebulo, sesekljan
1 lb.
goveje meso
1/2 žličke.
česen v prahu
Kosher sol
Sveže mlet črni poper
3
rezine cheddar, kvadratne
Ketchup, za služenje
Rumena gorčica, za služenje
12
kisle čipke
Sezamovo seme, za okras
Navodila
  1. Pečico segrejte na 350 ° in namažite kavčuk s pršenjem za kuhanje. Izravnajte burgerjevo pecivo, polovico na debelino 1/4 palca s kotalnim čepom in postavite eno polovico narezane strani navzgor v vsako pripravljeno kifarico.
  2. V veliki ponvi na srednji visoki vročini, toplotno olje. Dodamo čebulo in kuhamo, mešamo, do mehkega, približno 5 minut. Dodajte mleto goveje meso in kuhajte, razstavite meso z leseno žlico, dokler ni več roza, približno 6 minut. Odcedite maščobe.
  3. Povratek govejega mesa na skledo in sezono s česnom v prahu, soli in poprom. Razdelite mešanico govejega mesa med skodelice za burgerje in vsake zgoraj s kvadratićem sira. Pecite, dokler sir ni meljen in pecice so zlate, približno 10 minut.
  4. Sesalci s ketchupom in gorčico, vrhnji z mastjo in potresemo s sezamom.

Ta burgerjev pavšanski trik je ENOTNO PRILAGOJEN: skodelice, ki jih tvorijo, se lahko napolnijo s čimerkoli (pomislite: nežna mešanica ali taco meso, vendar se ne ustavite tam).

Kathryn Wirsing

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, amazon.com