CTC skorja je zamenjava iger.

Donosi:

8
– 10

Prep čas:

0

ure

20

min

Skupni čas:

6

ure

20

min

Sestavine
6 c.
Cimet za čiščenje cimeta
1/2 c.
maslo, stopljeno
1 gal.
vanilijev sladoled, mehčal
1
13-16 oz. jar dulce de leche
Navodila
  1. Naredite skorjo: položite žita v živilski predelovalec in utrip, dokler ne dobite finih drobtin. Druga možnost je, da žitno žito zdrobite v vrečki Ziploc z valjčkom (ali roke). Dodamo stopljeno maslo in obdelamo (ali premešamo), dokler ne združimo. Tekstura mora biti podobna mokrem pesku.
  2. Zgradite torto: polovico mešanice žitnega žita in masla pritisnite na spodnji del 8-palčnih vzmetnih ploščic. Razmaknite polovico mehkega sladoleda na vrhu skorje. Pour dulce de leche na vrhu sladoleda in skrbno razširiti. Preostala skorja potresemo na vrhu dulce de leche in pazljivo pritiskajte nanj z rokami.
  3. Preostanek preostalega mehkega sladoleda razširite na drugo korito krušne krznene kocke. Pokrijte s plastično folijo in zamrzujte, dokler ne zamrznete, 6 ur ali do nočitve.
  4. Ko ste pripravljeni služiti, skrbno rezite okoli ponve z nožem, da sprostite torto iz vzmetnih strani. Odstranite stranice vzmeti. Snemite plastično folijo in prelijte vrh torte z dulce de leche. Okrasite z več čokoladnih kruhov.