Skoraj nemogoče je reči ne za rakovice. Tukaj je recept, ki ne bo olajšal preprostega peciva, napolnjenega s slanino, pikantno omako.

Donosi:

4

Sestavine
1/2
pomivati ​​kislo smetano
1/2 c.
majoneza
2 tbsp.
odcedni ustekleničeni hren
1 lb.
piščančje meso
1 c.
suhe krušne drobtine
3
plemenske žrebce, vključno z zelenimi vrhovi
1/4 c.
sesekljan svež peteršilj
Pinch cayenne
1/4 žličke.
sol
1/4 žličke.
črni poper s svežim mletjem
3 tbsp.
Olje za kuhanje
Navodila
  1. V majhni skledi skupaj zmešamo kislo smetano, 1/4 skodelice majoneze in hren.
  2. V veliki skledi združite rakovice, preostalo 1/4 skodelice majoneze, 1/4 skodelice krušnih drobtin, pležadi, peteršilja, cayenne, soli in popra. Oblikujte mešanico rakov v osem patties. Prevleke obložite s preostalimi krušnimi drobtinami 3/4 skodelic in presežete presežek.
  3. V veliki neprekinjeni ponvi segrejte olje nad zmerno toploto. Če je potrebno, po potrebi porežite pecivo do zlate rjave in sveže, približno 2 minuti. Na drugi strani zavrtite in jokajte do zlate rjave barve, približno 2 minuti dlje. Odtok na papirnate brisače. Postrezite s kremo za hren.
  4. Nadomestki rib: v resnici ni nadomestka za sladko sveže rakovice, ampak za povsem drugačen okus, lahko uporabite en funt trske, kuhanega in kosmičenega.
  5. Priporočila za vino: polno bele barve, kot je chardonnay iz Kalifornije, bodo čudovite z rakovic. Poskusite najti tistega, ki ni preveč hrasta – samo poln okusa zrelega sadja.

sliko