Pripravite velik lonec tega zrnja, da dodate v zdravih jedeh ves teden, kot je Piščančja ječmenova solata z jabolkami, semeni granat in pinjole. Kuhana zrna se lahko hlajijo do 5 dni ali zamrznejo do 1 meseca.

Donosi:

1


skodelico

Skupni čas:

0

ure

25

min

Sestavine
2 tbsp.
ekstra deviško olivno olje
1 1/2 c.
pearl ječmen
1
majhna čebula
2
timijanske sprigi
3 c.
voda
košer sol
Navodila
  1. V veliki ponvi ogrejte oljčno olje. Dodajte ječmenovo ječmenko in kuhajte z zmerno toploto, premešajte, dokler ne opečete; pred zrušitvijo se bodo zrnca rahlo neprozorno obrnila. Dodajte čebulo in timijan ter kuhajte na majhnem ognju, premešajte, dokler se čebula ne mehča, približno 5 minut. Dodajte vodo in 1 čajno žličko kosherne soli in jo zavrite. Pokrijte in kuhajte na zelo nizki temperaturi, dokler se voda ne absorbira in zrna so nežne. Zrna zrna in zavrzite timijanske sprigi. Zrna z vodo in soljo. Uporabite ta recept Piščančja ječmenova solata z jabolkami, semeni granat in pinjole.

<str>V tej okusni stranski jedici uporabljajte dišečega piščančjega ječmena. Solata (brez pinjole) se lahko hrani čez noč. Pred solanjem pustite solato na sobno temperaturo.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Piščančja jedrska solata z jabolkami, semeni granat in pinjole</strong></p><p>“title =” Piščančja jedrska solata z jabolkami, semeni granat in pinjole ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6715524986_-_201003-r-apple-grain-salad-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Tina Rupp