V tej dekadentni lazanji so sveže testenine, ki so jih kupili v trgovinah, prepletene z divjimi gobami v kremastem vinu.

Donosi:

8
– 10


obroke

Čas kuhanja:

0

ure

45

min

Skupni čas:

2

ure

0

min

Sestavine
2 tbsp.
nesoljeno maslo
2 tbsp.
ekstra deviško olivno olje
3
srednja šalotka
2 lb.
divje gobe
sol
sveže mlet poper
1/2 c.
suho belo vino
2 c.
polnomastna smetana
2 tbsp.
polnomastna smetana
1/4 c.
drobno narezan ploščat peteršilj
12 oz.
sveže liste lazanja
1 lb.
Taleggio sir
Navodila
  1. Pečico segrejte na 350 stopinj F in rahlo maslo s 9- s 13-palčno pečjo. V velikem, globokem ponevu, v olju raztopite 2 žlici masla. Dodajte šalotke in kuhajte 1 minuto z mešanjem. Dodajte gobe, sezono s soljo in poprom ter kuhajte na visoki vročini, občasno premešajte, dokler gobe ne porjavi, približno 18 minut. Dodamo vino in zavrite, dokler ne izhlapi, približno 1 minuto. Dodajte 2 skodelice smetane in jo zavrite. Zmerimo se z zmerno toploto, dokler se rahlo ne zmanjša, približno 5 minut. Mešajte v peteršilju in začutite s soljo in poprom.
  2. Medtem, v velikem loncu kuhane soljene vode, kuhamo lase lase, dokler ni daleč al dente. Napolnite veliko skledo z ledeno vodo. Odcedite pločevine in jih nemudoma prenesite v ledeno vodo, da se ohladi. Odcedite in posušite.
  3. V pripravljeni posodi za peko pripravite 1/4 listov lazanja. Vrh z 1/3 mešanice gob in 1/4 kock Taleggio. Ponovite to plastenje dvakrat več, konec pa s plastjo testenin. Krtačite s preostalimi 2 žlici kreme in razporedite ostale kocke Taleggio na vrh.
  4. Lašansko pokrijte lahkotno z maslenim papirjem za pergament in pecite v zgornji tretjini pečice 15 minut. Odstranite papir za pergament in pecite približno 15 minut dlje, dokler vrh ni zlaten v pikicah. Pokrov ohlapno in pustite počitek 15 minut pred služenjem.

    Iščete več možnosti za večerjo? Preverite naše svinjske rezine recepti, piščančji recepti, in recepti krompirja.

<str>V tej dekadentni lazanji so sveže testenine, ki so jih kupili v trgovinah, prepletene z divjimi gobami v kremastem vinu.</p><p><b>Recept: </b><b>Divja gob lasagna</b></p><p>“title =” Divja mushroom lasagna ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f641ff850a5_-_wild-mushroom-lasagna-recipe-fw0412-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= © Anna Williams