“Rekli so, da ljudje po določenem času začnejo izgledati kot njihovi hišni ljubljenčki, vendar mislim, da naši hišni ljubljenčki začenjajo jesti tako kot nas. Primer: moja mucka mucka Harry, ki je razvila afiniteto za sira v prahu. zvok vreče iz vreče sira in prihaja s tekom, da bi ostanek lizal s prstov (če mu dovolimo). Da, potem sem mu po tem, ko sem razvil ta recept, dal okus domačega Cheeta. ves dan. ” – Casey Barber

Od: Klasične prigrizke, izdelane iz Scratch-a © 2013 by Casey Barber Kupite knjigo

Donosi:

9

Čas kuhanja:

0

ure

15

min

Skupni čas:

1

uro

30

min

Sestavine
Sirski curls
4 tbsp.
ohlajeno nesoljeno maslo, razrezano na 1/2-palčne kocke
1/2 žličke.
košer sol
tsp.
česen v prahu
1 c.
nebeljena večnamenska moko
1 1/2 žličke.
rumena koruzna moka
4 oz.
unč Monterey Jack sir, fino rezan
Sirna prevleka
2 tbsp.
Cheddar sir v prahu
1/2 žličke.
pinjenec v prahu
1/2 žličke.
košer sol
1/2 žličke.
koruzni škrob
Navodila
  1. V skledo mešalca za stojalo, opremljenega s pritiskom na lopatico, z maslom, soljo in česnom v prahu pri srednje nizki hitrosti 1 do 2 minuti. Strgajte navzdol stranske posode in dodajte moko, koruzno moko in rezan sir. Mešajte skupaj pri nizki hitrosti, dokler ne dobite trdnega testa. Oblikujte ploščo in postavite na veliko folijo iz umetne snovi; tesno zavijte in ohladite 1 uro.
  2. Pečica segrejte na 350 stopinj F. Linija 2 pekačev s pergamentnim papirjem ali silkimi oblogami.
  3. Snemite majhne koščke ohlajenega testa in rahlo spustite med dlani in prste, da se oblikujejo piščančji hlodi približno 2 do 2 1/2 palcev in 1/4 do 1/2 palcev. Postavite na pripravljene pecilne liste – jih lahko precej približate skupaj, ker se med pečenjem ne gube.
  4. Pečemo 12 do 15 minut, dokler kosi niso več sijoči in se šele začnejo rjaviti okoli robov. Prenesite v žico in pustite, da se popolnoma ohladi.
  5. Pšenični sir, prašek pinjenca, sol in koruzni škrob v brusilniku za začimbe ali mini hrani in 10 do 15 sekund za enakomerno mešanje.
  6. Prenesite v veliko zip-top vrečko. Dodajte ohlajeno Cheetos, tesnite in nežno pretresite, da enakomerno plašite.
  7. Shranjene kozice sira ob sobni temperaturi shranjujte v nepredušnem vsebniku do enega tedna.

<str>Vaše najljubše sesno, hrustljavo prigrizek lahko naredite doma.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Cheetos</strong></p><p>“title =” Cheetos ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64b76c401f_-_cheetos-recipe-1ld2fo-del0313.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & resize = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Prispevek Ulysses Press / Judi Swinks Photography