Pečica Roast Turkey

Ethan Calabrese

Ne glede na to, ali ste prvič ptiči za Friendsgiving ali gosti že 26.krat, potrebujemo nove nasvete za kuhanje, kajne ?! Ta brezskrbna metoda je testirana in testirana na kuhinji Delish in moramo priznati: naredi eno okusno puranje.

Na dveh velikih potegih ni veliko, Piščanje puranje z vročino pri 400 ° za začetne 30 minut in maslo. SO MAKE MASLO. Torej najprej pripeljite ptico v sobno temp, medtem ko pečica segreje na 400 °. Želite, da vašo puranje v pecilni stojalo, nato nastavite, da v notranjosti pečenja pan-tako, da zrak krožijo okoli dna vašega purana, medtem ko pečen (Sayonara, gobica kožo!).

V prvih 30 minutah želimo piškotke vroči z vročo toploto, da se stvari premaknejo, nato pa vse skupaj popijemo z raztopljenim maslom in spustimo temp na 350 °. Nadaljujte z raztaljenim maslom – več masla bolje – vsakih 30 minut, dokler turčija ne doseže 165 ° v stegnu. Ptica je beseda!

Donosi:

8

Prep čas:

0

ure

15

min

Skupni čas:

3

ure

15

min

Sestavine
1
12-14 lb. odstranjena celega purana, vratu in drobovja
košer sol
Sveže mlet črni poper
1
čebulo, razrezane na klin
1
kupaj timijan
Majhna peščica rožmarina
1
majhni peščeni žajbelj
1
čelni česen, prepolovljen
1/2 c.
stopljeno maslo
2 c.
piščančja juha
Navodila
  1. Položite stojalo na spodnjo tretjino pečice in segrejte pečico na 450 °. Pat Turčija se posuši s papirnatimi brisačami in pustolovsko pustolovino pusti s soljo in poprom. Stavni votlino s čebulo, timijanom, rožmarinom, žajbeljom in česnom. Tie noge skupaj s kuhinjskimi vrvmi in pod telo potegnite krilca.
  2. Čopičevim maslom po celem puranu, potem pa velikodušno sezono s soljo in poprom. Na prsnem prtljažniku v veliki ponvi postavite prsi na prsih. Nalijte piščančje brokole v ponev. Prenesite v pečico in takoj zmanjšajte toploto pečice na 350 °.
  3. Na vsakih 30 do 45 minut prepihajte sokove na dnu posode in pečite 3 do 4 ure ali dokler sokovi ne prehajajo med rezom med nogo in stegno. (Temperatura mesa mora biti 165 °).
  4. Pokrivajte kuhan purani z aluminijasto folijo in pustite počitek 20 minut pred rezanjem.

sliko

Allie Folino

KUPITE ZDAJ: Ovalno pražarno, 12 dolarjev; Amazon