Ta gumijasta, sirast testenina je v proračunu – vsaka porcija je pod 1 $!

Cal / Serv:
503
Donosi:

10

Prep čas:

0

ure

10

min

Čas kuhanja:

0

ure

45

min

Skupni čas:

0

ure

55

min

Sestavine
1 1/2 lb.
Italijanske klobase
4
česen iz česna
1
velike zelene paprike
1
velika čebula
1
lahko cel paradižnik
1
lahko paradižnik pire
1 tsp.
sol
1
paket paket ziti
8 oz.
razrezane na 1/2-palčne kocke
1/4 c.
Sir s parmezanom ali romanom
Navodila
  1. V globokih 12 cm debelih tkaninah kuhajte klobase na srednji visoki vročini, občasno premešajte, dokler se ne zmehča na vseh straneh, približno 5 minut.
  2. Zmanjšajte toploto do sredine. Zavrzi vse, razen 2 žlici žlici. klobase maščobe. Dodajte česen, poper in čebulo na klobase v ponev; kuhajte, pokrijte, občasno premešajte, dokler zelenjava ni dobro, 10 minut. Mešajte v celem paradižniku, paradižnikovem pireju in soli; prinese v vrelo srednjo vročino, razkosati paradižnik z žlico. Zmanjšajte toploto na nizko; pokrijte in simetrirajte 10 minut.
  3. Medtem, segrejte pečico na 400ºF. V velikem loncu kuhane soljene vode kuhajte testenine 2 minuti manj časa, kot je priporočeno na etiketi.
  4. Odtok testenin in vrnitev v lonec; mešanico klobase v mešanici. Dodajte mozzarello in se obrnite na kombinacijo. Premešajte testenine na neokrnjeno 9 “x 13” pekač in ga enakomerno razporedite; potresemo z naribanim sirom.
  5. Pečemo, razkrite, dokler topne rjave in omaka ne bruhajo, 20 do 25 minut. Pustimo, da stoji 10 minut pred vročitvijo.

To this gooey, cheesy pasta dish is well within budget — each serving is under $1!

Mark Thomas