Ko je nastavitev zamrzovanja javorja nastavljena, jih lahko shranite v posameznih plasteh v neprepustne posode do tri dni.

Donosi:

1


ducat

Sestavine
Piškotki:
4 tbsp.
nesoljeno maslo
1 c.
svetlo rjav sladkor
1/2 c.
kristalni sladkor
1
veliko jajce
1/2 c.
krušna jabolka
1 1/2 c.
staromodni valjani oves
1 1/4 c.
večnamenska moka
1/2 žličke.
Soda bikarbona
1/4 žličke.
pecilni prašek
1/4 žličke.
Groba sol
1 c.
zlati rozini
Sesanje:
1 3/4 c.
slaščičarski sladkor
3 tbsp.
čist javorjev sirup
3 tbsp.
voda
Navodila
  1. Ustvarite piškotke: Ogrevanje pečice do 350 stopinj F. Maslo in sladkorje v posodi z električnim mešalnikom, opremljenim z vpetjem lopatice. Zmešajte pri nizki hitrosti, dokler ni kombinirana. Dodajte jajce in jabolka, premešajte, dokler dobro ne mešamo, 2 do 3 minute. Zmešajte v ovsu, moko, pecilni soda, prašek za peko in sol. Mešajte v rozinih.
  2. Z uporabo 1/2-palčnega sladoleda zajemite testo na pecilne liste, obložene s pergamentnim papirjem, razmak med 2 cm. Pečemo piškote do zlate in pravkar nastavimo, od 13 do 15 minut. Pustite, da se ohladi na listih 5 minut. Prenesite piškotke v žično stojalo, nameščeno na pergamentnem papirju; pustite, da se popolnoma ohladi.
  3. Doziranje: Sladkor sladkorja, sirup in 3 žlici vode, dokler ni gladka. Prekrivajte piškotke, pustite nastaviti.

<str>Ko je nastavljeno zaledenitev za javor, lahko zaužite jajčne užitke shranite v posameznih plasteh v neprepustnih posodah za največ tri dni.</p><p><b>Recept: Ledena ovsena kaša Applesauce Cookies </b></p><p>“title =” Iced ovsena kaša ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f646d681d95_-_msd101473_hol05_apple_oat_sxl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Z ljubeznijo Martha Stewart