<str>Pridobite te pikantne piščance iz jajčec, ki so pred časom izvedene, in zamrzujte do dneva zabave. Testo se hitro združijo, tako da so vse sestavine pripravljene, ko začnete.</p> <p></p> <p><b>Recept:</b> <b>Lemon-peteršilj Goug & # x00E8; res</b></p> <p>“title =” limone-peteršilja gougeresa ”</p> <p>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f68bf1d4253_-_living_cocktailpartyapp_p80_sxl-2.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480: * ”</p> <p>/></p> <div class= Z ljubeznijo Martha Stewart

Donosi:

8

Sestavine
6 tbsp.
nesoljeno maslo
1 tsp.
Groba sol
1/4 žličke.
kajenski poper
3/4 c.
večnamenska moka
5
velika jajca
Zest 1 limone
3
plemen
3 tbsp.
drobno sesekljan svež peteršilj
Navodila
  1. Prinesite 1 skodelico vode, masla, soli in cayenne do vrenja v težki 4-quart ponori; dokler se maslo ne raztopi. Odstrani iz toplote; Mešajte v moki. Vrnite se v gorilnik; kuhamo, mešamo, dokler mešanica ne pride skupaj in se potegne stran od posode, približno 2 minuti več.
  2. Odstranite iz vročine. Z leseno žlico, premrežite v 4 jajcih, 1 naenkrat, dokler niso vgrajeni in gladki. Mešajte v lupini, palačinke in peteršilju.
  3. Prenesite mešanico v cevno vrečko in odrežite 1/2-palčno odprtino. Pipe 1-palčni krogi na pecilni listi, obloženi s pergamentnim papirjem. Druga možnost je, da na zapečene pločevinke, obložene s pergamentom, spustite zaokrožene čajne žličke testa. Če ne uporabite takoj, zamrznite do 1 meseca v neprepustnih posodah ali plastičnih vrečah za ponovno uporabo.
  4. Pečica segrejte na 400 stopinj. V majhni posodi zmešajte skupaj preostalo jajce in 1 čajno žličko; rahlo krtačite na vrhu vsakega piha. Pečemo do rahlo zlate rjave, približno 20 minut. Nudite takoj.

<str>Pridobite te pikantne piščance iz jajčec, ki so pred časom izvedene, in zamrzujte do dneva zabave. Testo se hitro združijo, tako da so vse sestavine pripravljene, ko začnete.</p> <p></p> <p><b>Recept:</b> <b>Lemon-peteršilj Goug & # x00E8; res</b></p> <p>“title =” limone-peteršilja gougeresa ”<br/> class = “lazyimage lazyload”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f68bf1d4253_-_living_cocktailpartyapp_p80_sxl-2.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480: * ”<br/> /> </picture> </div> </div> <div class= Z ljubeznijo Martha Stewart