Če naredite glazirane sparibe, da gredo skupaj s tem chutney, rezervirajte meso lubenic.

Donosi:

2

Sestavine
1
majhna rumena ali rdeča lubenica
1 1/2 c.
rižev kokos (ne začinjen)
1 1/2 c.
sladkor
1 c.
voda
3 tbsp.
mletega olupljenega svežega ingverja
2 tsp.
celih črnih peric
2
Tajske čile
1 tsp.
Groba sol
Navodila
  1. Cut in strganje mesa iz lubenice; rezervi za drugo uporabo. Odrežite zunanjo zeleno kožo iz kože; zavrzi. Odrežite kožo v 1-palčni koščki. (Imeti bi morali približno 9 skodelic.)
  2. Prinesite kožo, kislino, sladkor, vodo, ingver, paprive, čilije in sol do vročine v veliki ponvi. Zmanjšajte toploto in kuhajte, dokler je koža prosojna, nežna in tekoča je sirup, približno 55 minut. Razdelite mešanico med 2 velikostmi pint in eno sterilizirano sterilizirano stekleno posodo s 1/2-pintovim steklom; hladilnik.

    Iščete več možnosti za večerjo? Preverite naše svinjske rezine recepti, piščančji recepti, in recepti krompirja.

<str>Lubenica-skodelica chutney je pravzaprav staromodna sladka mast. To je moderno z ingverjem in tajskimi čilijami, ki oživijo kristalno čisto naravno kul kakovostne lastnosti. Lepo se pari s sočnimi aranžmajskimi spareribi.</p><p><strong>Recept: Zastekljeni Spareribs z lubenicnim lusknatim Chutneyjem</strong></p><p>“title =” Zastekljeni Spareribs z lubenicami za lubenice ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f665edef874_-_glazed-spareribs-watermelon-rind-chutney-recipe-mslo0714-xl.jpg?crop = 1xw: 1,0xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Ljubezen Martha Stewart Living