Nimate dovolj časa za večerjo? Poskusite to hitro in okusno makaroni večerjo prepričani, da veselijo celotno družino.

Donosi:

6

Sestavine
8 oz.
komolčni makaroni
1 lb.
goveje meso
1 c.
drobno sesekljano čebulo
1/2 žličke.
mleta kumina
1/4 žličke.
čili v prahu
1/4 žličke.
sol
tsp.
Poper
2
lahko paradižnikova omaka
1 1/2 c.
koruza
Navodila
  1. Sredi lonca prinesite z vodo. Dodajte makarone in kuhajte, dokler ne ponudite v skladu z navodili za pakiranje. Pustite v cedilu in pustite v prahi.
  2. Medtem ogrejte veliko pečenko na srednji visoki vročini. Dodajte goveje meso in čebulo; kuhajte, pogosto mešate z leseno žlico, dokler meso ni več roza in čebula je mehka in prosojna, od 4 do 5 minut. Dodaj kumina, čilija v prahu, sol in poper; Mešajte, da se kombinira.
  3. Paradižnikovo omako in koruzo premešajte v mešanico v posodi. Kuhajte, dokler ne zavre omako, približno 5 minut. Odstranite z vročine in premešajte v rezerviranem kuhanem makaronu. Na krožnike zaplavajte in postrežete s toplo.

    Iščete več možnosti za večerjo? Preverite naše svinjske rezine recepti, piščančji recepti, in recepti krompirja.

<str>Nimate dovolj časa za večerjo? Poskusite to hitro in okusno makaroni večerjo prepričani, da veselijo celotno družino.</p><p><b>Recept:</b> <b>Makaroni z govedino</b></p><p>“title =” Makaroni z govedino ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6b4aeb1c0b_-_macaroni-beef-recipe-mslo1111-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Z ljubeznijo Martha Stewart