Precej rožnata smetana je neustavljivo polnjenje in zamrzovanje. Treba ga je pripraviti tik pred služenjem.

Donosi:

12

Prep čas:

0

ure

45

min

Skupni čas:

1

uro

0

min

Sestavine
Za klasično rumeno torto:
2
držite nesoljeno maslo
1 3/4 c.
sladkor
4
velika jajca
2
velike jajčne rumenjake
1 žlica.
čist ekstrakt vanilije
3 c.
torta moke
1 žlica.
pecilni prašek
1/2 žličke.
fino sol
1 1/2 c.
pinjenec
Za malinovo kremo:
2 c.
maline
3 tbsp.
slaščičarski sladkor
2 c.
hladna težka smetana
Navodila
  1. Pregreto pečico do 350 stopinj F. Rahlo maslo dveh 9-palčnih okroglih pogačišč (2 centimetra globoko). Dna črta s pergamentnim papirjem; pergament masla.
  2. Prinesite hladne sestavine na sobno temperaturo. Maslo mora biti dovolj mehko, da drži odtis thumbprint, vendar še vedno ohranja svojo obliko. V veliki skledi, z električnim mešalnikom, utrljajte maslo in sladkor na visoki do svetlobe in puhasto, približno 6 minut.
  3. Beat v 4 jajcih plus 2 rumenjaka, po eno naenkrat, dokler ni kombiniran. Beat v ekstraktu vanilije.
  4. V drugi veliki skledi mazite skupaj torto moke, pecilni prašek in sol. Z nizko mešalno mizo dodajte 1/3 mešanice moke v mešanico masla, ki se združi.
  5. Beat v 3/4 skodelico pinjenca, še 1/3 mešanice moke, še 3/4 skodelice pinjenca, in preostale mešanice moke, dokler samo združeni. Po potrebi porežite skledo navzdol. Razdelite testo med posodami, trdno tapnite na ravno površino, da odstranite zračne mehurčke in gladke vrhove.
  6. Pečemo, dokler pecivo ni zlato in napihnjeno in zobotrebec, vstavljen v sredino, prihaja z nekaj vlaženimi drobtinami, približno 30 minut, ki se vrtijo na polovici poti. Naj se pecivo ohladi v loncih na žice 10 minut. Z nožem zaženite robove, nato obrnite; odstranite pergament. Ponovno zapravite pecivo in pustite, da se ohladi na policah.
  7. V srednji posodi nežno zmešajte 1 skodelico maline z vilico. Mešajte v 1 skodelico celih malin. V veliki skledi, z uporabo električnega mešalnika, kremo sladkorja in slaščičarjev sladkor na visoko, dokler mehki vrhovi ne tvorijo, 1 minuto. Z gumijasto lopatico nežno zložite maline v stepeno smetano. Položite torto 1 na stojnici za torto ali na servisni plošči. Sprejmo kremo maline na vrhu, tako da pustimo 1/4-palčno rob. Na vrh z drugo torto, nežno pritisnite in končajte s preostalo kremo malin. Nudite takoj.

    Iščete več idej za sladice? Preverite naše domače recepti za čokolado čip piškote, apple pie recepti, in čokoladne torte recepti.

<str>Precej rožnata smetana je neustavljivo polnjenje in zamrzovanje. Treba ga je pripraviti tik pred služenjem.</p><p><b>Recept:</b> <b>Malina-Kremna Layer Cake</b></p><p>“title =” Malina-kremna plastna torta ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63e55d4006_-_raspberry-cream-layer-cake-recipe-mslo0812-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Z ljubeznijo Martha Stewart