Kris Jenner trdi, da so Kimovi makaroni in siri najboljši. To je jed, ki jo selfie zvezda služi mesečnim plesnim zabavam svoje matere. Zveni krazy? Preberite si v kuharski knjigi Kris, V kuhinji s Krisom: kolekcija družine Kardashian-Jenner Priljubljene. Kris deli to informacijo na isti strani kot “Kim’s Super Cheesy Macaroni in Cheese”, kar zmedeno ni recept hčerke. “Ponosen sem, da sem rekel, da mi je moja družina tako kot Kimova,” pravi Jenner.

Da bi bila jasna, ne trdi, da je najboljša na svetu. (Ne pozabite, to je Kimova). In zagotovo ni iskala govejega mesa z Martho (za razliko od Chrissyja Tiegana, ki je trdila, da je pečena piščanca boljša od Inine). Ta smackdown se je zgodilo, ker smo umirali, da bi vedeli, kako se je Krisov recept za šesterino sira ustalil s preizkušenim in resničnim klasikom. Skeptičen sem bil, vsaj reči.

Poiščite internet za “popolne makarone in sir”, Martha pa bo ena od prvih, ki se bo pojavila. Nešteto prehrambenih spletnih mest in spletnih dnevnikov se je priseglo, da je najboljše. Tudi New York Times je dal žig odobritve. Kris Jennerjev recept ni tako znan. Večina ljudi se v znameniti mami ne zaveda kuharske knjige. Tako je prišlo do Martha.

Kris v Martha Mac & Cheese

John Komar

RECIPA KRISA

Kris kliče Velveeto, Gruyère, cheddar, mozzarello, kozji sir in Parmezan – šokantno število sirov, ki jih noben recept iz Delisha ni zahteval v eni jedi. Mislil sem, da se okusi spopadajo, vendar niso. Večina jih je le četrtina skodelic. Moja težava ni bila toliko okus, kot so bile nevšečnosti in stroški nakupa šestih vrst sira. Še posebej, ko je bil Velveeta tako močan. Kris pravi, da lahko preskočite tri od njih in samo uporabite Velveeto, Cheddar in Gruyère, kar bi zagotovo priporočal.

Tudi v receptu Kris so naribana čebula, gorčica v prahu in lovorjev list. Kaj je kaj? Vsi se simmer v bechamelu, preden siri vstopijo. Tu je bila skupina Delish najbolj razdeljena. Leži v zalivu je Macu omogočil natančen okus po počitniških vodah. V kombinaciji s predelanim sirom nisem bil navdušen, ampak sem bil šokiran odkriti, da je večina ljudi.

Kris Jenner Mac & Cheese

John Komar

MARTHA’S RECIPE

Če iščete klasičen mac, to je to. Obstajata dve vrsti sirov: ostri beli cheddar in Gruyère (ali Pecorino Romano, če vam je ljubše), kar ima za posledico zelo tradicionalno omako. Po poskusu s Krisom so mnogi našli Marthovo omako dolgočasno. Čeprav je le četrtina čajna žlička muškatnega oreščka, je en tester okusa dejal, da je ogromno.

Krušna prevleka je tisto, kar Marthin mac odstrani drug od drugega. Namesto krušnih drobtin Martha raztrga koščke “dobrega” belega kruha in jih razbije z raztopljenim maslom pred peko na vrhu macka. Delishova ekipa je bila razdeljena na to, kako so se počutili. Polovju je bilo všeč krutonasto oblikovani okras, drugi pa so ga teksturirali čudno proti kremastim makaronijem.

Martha Mac & Cheese

John Komar

VERDICT

Kris zmaga! Ampak ne s plazom. Ker sem sam glasoval za Marjo, sem vprašal kolegom, zakaj so izbrali Krisa. Evo, kar so imeli povedati.

“Mislil sem, da je manj intenziven. Spomnil me je na upscale blue box in sir.” Joanna Saltz, direktorica spletnega mesta.

“Na voljo je več okusov. Martha je okusila, kot da ni nič.” – Rheanna O’Neil Bellomo, urednik novic in rezident Mac in sir Hater

“Kris” je imel več globine arome … Lahko bi poskusil česen ali čebulo. ” – Hannah Doolin, urednica

“Blago začinjeno robo je postalo zmagovalec zame.” Phillip Swift, višji producent videoposnetka

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish na Instagramu.