Meat Loaf s kremasto čebulo Gravy

“To je vrhunec vseh hlebcev, ki sem jih kdaj pojedel,” pravi Andrew Curren, kuhar partner 24 Diner v Austinu. “Moja mama je vedno dobila dobro hlebec mesa – nikoli ni imela paradižnikovega goveja na vrhu. Potem sem poskusil mesno hlebčico, ki je imela sir v njej, to je bila dobra ideja. V Italiji sem bil uveden v sofrito in spoznal pomen kuhanja s korenjem, čebulo, zeleno. ” Curren služi mesni hleb s kremastim omako, ki je tudi odličen pri kosilu s kosmičnimi sendviči.

Donosi:

12

Čas kuhanja:

0

ure

45

min

Skupni čas:

1

uro

30

min

Sestavine
1 žlica.
repično olje
1
velika čebula
2
velika korenja
1
zeleno rebro
2
česen iz česna
1 1/2 c.
panko krušne drobtine
4
velika jajca
2 tbsp.
Dijonovo gorčico
2 tbsp.
ketchup
2 tbsp.
Worcestershire omaka
1 tsp.
Tabasco
košer sol
Sveže mlet črni poper
3 lb.
goveje goveje glave
1 lb.
svinjska tla
1/2 lb.
Monterey Jack sir
Kremni čebula Gravy
Navodila
  1. Pečico segrejte na 400 stopinj F. V srednji ponvi segrejte olje. Dodajte čebulo, korenje, zeleno in česen ter kuhajte zmerno toploto, občasno premešajte, dokler se ne zmehča, približno 8 minut. Zmešajte mešanico v zelo veliko skledo in pustite, da se ohladi. Dodajte panko, jajca, gorčico, kečap, Worcestershire omako, Tabasco, 1 1/2 žlice soli in 1 čajno žličko popra in premešajte, da se oblikuje pasta. Z rokami delajte v tleh in siri do kombinacije.
  2. Napravite veliko praženo posodo s pergamentnim papirjem. Močno pregrinjate mešanico mesa v 2 hlebca, dolga približno 10 cm. Hlebčke razporedite 3 cm narazen na pergamentu in pečite v spodnji tretjini pečice približno 1 uro, dokler ne rahlo porjavi in ​​termometer, ki je takoj vstavljen v sredino hleb, registrira 150 stopinj F. Naj meso hrani počitek 15 minut, nato rezite v debele rezine in služijo z Kremni čebula Gravy.

    Iščete več možnosti za večerjo? Preverite naše svinjske rezine recepti, piščančji recepti, in recepti krompirja.

Meso Loaf with Creamy Onion Gravy

Con Poulos