Eden od številnih vrhuncev življenja na Capitol Hillu je rožmarina grm pred mojim kamnom. Nikoli nisem preveč pretepen, da bi odrezal nekaj vejic in zmešal vrč limonade medu in rožmarina – sladka in žeja kaljenje.

Recept vljudnost Dobra kuharska knjiga Spike Mendelsohn.

Donosi:

4

Sestavine
4 c.
voda
1 1/2 c.
sladkor
2
sprig svež rožmarin
1/2 c.
dragi
Sok od 7 limonov
Lemon rezine
Navodila
  1. Heat 1 skodelica vode, sladkorja in rožmarina sprigi v lonec na srednji vročini in jo zavrite. Pustite vreti 7 minut. Odstranite iz vročine, pokrijte in pustite strmo 1 1/2 ure.
  2. Ko se ohladi, dodajte medu, limonin sok in 3 skodelice vode (dodajte dodatno vodo po okusu). Odstranite rožmarinske sprigove. Vlečite limonado v vrč in hladite. Postrezite s svežimi rožmarinskimi sprigami in limoninimi rezinami.

<str>Concoct vrč limonade medu-rožmarina & # x2014; to je tako sladko in žeja gašenje, odlična pijača za hamburger in krompirček.</p><p><b>Recept: </b><b>Medena rožmarina limonada</b></p><p>“title =” Honey-Rosemary Lemonade ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f643573d90a_-_honey-rosemary-lemonade-opr0710-400.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Prispevek O, The Oprah Magazine