Obravnavajte fanatični Disney v svojem življenju tej torti.

Donosi:

10
– 12

Prep čas:

0

ure

20

min

Skupni čas:

1

uro

0

min

Sestavine
neprepustno kuhanje prhe
2
škatle rumene torte mešanice, plus sestavine, ki jih zahteva na škatli
1 1/2 c.
maslo, mehčalo
3 3/4 c.
sladkor v prahu
1 c.
kakav v prahu
2 tsp.
čist ekstrakt vanilije
ščepec košerjeve soli
1/4 c.
težka krema (po potrebi tudi dodatna)
Navodila
  1. Pečico segrejte na 350 °. Vrata dva 8 “torte in dve 9” torte s pergamentnim papirjem in maščobo s pršenjem za kuhanje.
  2. V veliki skledi združite obe mešanici kolačev in dodajte zahtevane sestavine, pri čemer dvakrat dodate količino. Zmešajte z ročnim mešalcem, dokler se testo ne gladi, nato enakomerno porazdelite med štiri pogače. Pecite v skladu z navodili za pakiranje. Pustite, da se ohladi 10 minut v ponvi in ​​se nato ohladi na ohišje za hlajenje, da se popolnoma ohladi.
  3. Ko so torte ohlajene, uporabite 4 “rezalnik za piškote, da izrinite 4 manjših kolačev iz dveh 9-palčnih kolačev. Bodite prepričani, da pustite dve polni 8-palčni peclji!
  4. Naredite zamrzovanje: v veliki skledi z ročnim mešalnikom ali v skledo stojalnega mešalnika z uporabo pritrdilnega telesa, pretehtajte maslo do svetlobe in puhasto. Dodajte sladkor v prahu, kakav v prahu, vanilijo in sol in premijete, dokler ni dobro kombiniran. Postopoma dodajte težko kremo in jo premrežite, dokler mešanica ni kremasta, vendar lahko še vedno drži vrhove.
  5. Namestite 8-palčno pecivo na posluženo posodo, nato na obeh straneh vrha torte postavite torto za 4 “, da bi Mickey ušesa.
  6. Na vsako pogačo razširite krompir, nato pa vsako torto vrnite z drugo plastjo sladkorja, ki se ji ujema z velikostjo. (Na tej točki, če imate čas, držite torto v zamrzovalniku 30 minut, kar vam bo pomagalo, da boste lažje naredili vse, če boste to storili.) Pokrijte celotno Mickeyjevo torto s škropljenjem z zamrzovanjem in čokolado.
  7. Rezine in služi pri sobni temperaturi.