Cheesecake je naša številka ena in Oreos je naš najljubši piškotek, zato si lahko predstavljate samo, kako smrtonosna je ta kombinacija za nas. Zložljivi Oreos v testo obarva sivo sivo barvo; če želite, da je sira bolj klasična barva, grobo sesajte Oreos in nežno zložite (bolj fino drobtino, temneje se bo tekočina obrnila). Dodajanje le nekaj žlic moke v testo bo zagotovilo, da drži skupaj.

Za to lahko povsem preskočite vodno kopel – dekorirate vrh, tako da tudi če se razbije, bo to le naša majhna skrivnost 🙂

Donosi:

12


obroke

Prep čas:

0

ure

35

min

Skupni čas:

8

ure

0

min

Sestavine
Za Crust
24
Oreo piškotki
4 tbsp.
maslo, stopljeno
1/8 žličk.
Pinch kosher sol
Za sira
4
(8-oz.) Blokira kremni sir, mehča
1 1/4 c.
sladkor
3
velika jajca
1/4 c.
kisla smetana
2 tbsp.
večnamenska moka
1 žlica.
čist ekstrakt vanilije
1/2 žličke.
košer sol
15
Oreo piškoti, grobo sesekljani
Za prelivanje
Razpršena polnitev
6
Oreos, cut na pol
6
Oreos, zdrobljen
Navodila
  1. Pečico segrejte na 325 ° in namažite 8 “ali 9” vzmetno ploščo s pršenjem za kuhanje. Naredite skorjo: v veliki plastični vreči ali predelovalcu, ki ga je mogoče ponovno zapriti, zmehčajte Oreos, dokler ne izberete fine drobtine. Prenesite v skledo in nalijte raztopljeno maslo. Dodajte sol in premešajte, dokler so drobtine popolnoma prevlečene in vlažne. Pritisnite mešanico Oreo v ponev in 1/3 pot navzgor po straneh, tesno zapakirajte.
  2. Izdelajte sira: v veliki skledi z mešalom za roke premrežite kremni sir in sladkor skupaj, dokler ne ostanejo kocke. Dodajte jajca, eno naenkrat, nato pa premešajte kislo smetano in vaniljo. Dodajte moko in sol in pretehtajte, dokler ne kombiniramo. Pour mešanica nad skorjo.
  3. V aluminijasto folijo zavijte dno ponve in ga položite na velik pladenj za pekač. Pečemo, dokler se center sira ne zlepi, približno 1 uro in 30 minut. Izklopite toploto, odprite odprta vrata pečice in pustite kuharsko pečico hladno v pečici 1 uro.
  4. Sesalec s folijo in s hladilnikom odstranite vsaj 5 ur in do nočitve.
  5. Cevi, ki se nahajata na robu sira in položejo Oreo med vsakim lutkom. Obrnite Oreos v sredino pred rezanjem in rezanjem.

sliko

Brad Holland

KUPI ZDAJ Wilton 8 “Springform Pan, 10,20 $, amazon.com