Ogrevajte svojo počitniško mizo in vaš dom z vonji muškatnega oreščka, cimeta, ingverja in nageljnovih žbic s tolažilno torto iz Paule Deen.

Ulovite Paulo Deen Paula’s Best jedi, samo na mreži za hrano.

Donosi:

8

Sestavine
Torta
3 c.
torta moke
2 tsp.
pecilni prašek
1 tsp.
Soda bikarbona
1 tsp.
zemeljski muškatni orešček
1 tsp.
mleti cimet
1 tsp.
zemeljski ingver
1/2 žličke.
mleti klinčki
2
palico masla
2 c.
sladkor
1/2 žličke.
sol
4
jajca
1 1/4 c.
pinjenec
drobno sesekljane orehe
kakav v prahu
Slačenje buttercreama
3/4 c.
maslo
1/4 c.
skrajšanje
ščepec soli
6 c.
slaščičarski sladkor
1 1/2 žličke.
izvleček vanilije
1/2 c.
polnomastna smetana
Navodila
  1. Hitro maslo: Mešajte maslo, skrajšajte in sol do kremastega z električnim mešalnikom. Dodajte polovico sladkorja slaščičarjev in premrežite do svetlobe in puhastega, približno 5 minut. Potem se postopoma premikajo v preostalih slaščičarjih, ki se izmenjujejo z vaniljo in smetano, dokler ni vgrajena in je zamrzovanje zelo lahka in puhasto.
  2. Torta: Segrevamo pečico do 350 stopinj F. Maslene in moke tri (8-palčne) okrogle pogače.
  3. V majhni posodi za mešanje skupaj zmešamo suhe sestavine: moko za torto, prašek za peko, soda za pecivo, zemlja muškatni orešček, mleti cimet, mletji ingver in zemeljski listič.
  4. Maslo, sladkor in sol smetite do svetlobe in puhajte z električnim mešalnikom. Beat v jajcih, 1 naenkrat, bijemo tudi po vsakem dodatku. Na suhih sestavinah in mošusu izmenično premešajte, začnite in končajte s suhimi sestavinami.
  5. Ko je testo dobro premešano in gladko, ga razdelite med tri pripravljene torte in pečite približno 25 minut ali dokler zobotrebec, vstavljen v sredino peciva, ne pride v poštev. V posodi pustimo, da se ohladi 10 minut, nato pa se popolnoma ohladi. Če so se med peko postopki nekoliko premazali, jih odrežite z dolgim ​​ozobljenim nožem, tako da so ravne in celo.
  6. Postavite prvi sloj, ki je obrnjen navzdol, na podstavka za torto ali na servisno ploščo. Spoon približno 3/4 skodelice buttercream na sredino torte. Razširite ga skoraj do samih robov s poševno lopatico. Ponovite z dvema preostalima plastema. Vrh torte namočite z drobno sesekljanim oreščkom in kakavovim prahom.

Če there is one time of the year we feel free to indulge, it's during the holidays. There is one woman to turn to for supremely indulgent recipes: Paula Deen. Make sure everyone at the table has left sufficient room in their bellies before serving Paula Deen's Holiday Spice Cake for a perfect end to any indulgent meal.Catch Paula Deen on Paula's Best Dishes, Saturdays at 11:30 a.m. ET/PT only on Food Network.

Prepričanje z živilsko mrežo