Te preproste poletne sladice so odlična velikost, ki jo lahko hranite, zato jih preizkusite na naslednjem žaru ali dvorišču za uživanje v kozličku.

Donosi:

8

Prep čas:

0

ure

30

min

Skupni čas:

1

uro

0

min

Sestavine
1
vanilija fižol pod
3
velike breskve
1/4 c.
sladkor
1 žlica.
koruzni škrob
1 tsp.
izvleček vanilije
2
pecivo
Navodila
  1. Pečico segrejte na 400 stopinj F. Z rezalnim stranem vanilijskega zrnja zarezajte nož za odstranjevanje vanilijskih semen in prenesite v veliko skledo. (Zavrzite vanilli fižol pod ali shranite za drugo uporabo.) Dodajte breskve, sladkor, koruzni škrob in ekstrakt vanilije ter zavrtite, dokler niso dobro kombinirani; dati na stran.
  2. Dela na list papirja za pergament, na polovico razrežite 1 kosu peciva in nato polovico vsake polovice vstavite v 10-palčni kvadrat. Z uporabo sklede, stekla ali piškotka rez iz štirih krogov (4 1/2 palcev) iz vsake polovice. Uporabite kroge, da postavite kozarece 8 kavnih kolektorjev, jih namestite tako, da oblikujete koščke ali košare pita. Shranite vse preostale ostanke testa, da jih ponovno zavrtite in uporabite za 4. korak, po potrebi.
  3. Zmešajte breskev breskev enakomerno v mufin skodelice, obložene z lupinastimi slaščicami; dati na stran.
  4. Preostanimo pecivo na list papirja za pergament in izrežite 8 krogov, približno 3 palcev v premeru. Postavite 1 na vrhu vsake mufinske skodelice, z zgibanjem robov spodnjega peciva na vrhu in tesno stiskanje, da zapečatite vsako pito.
  5. Pečemo, dokler se pite ne pihajo in globoko zlato rjavo, 25 do 35 minut. Preko robov vsake pite previdno zaženite nožni nož in takoj prenesite na krožnik. Postrežemo toplo ali pri sobni temperaturi.

    Iščete več idej za sladice? Preverite naše domače recepti za čokolado čip piškote, apple pie recepti, in čokoladne torte recepti.

<str>Te preproste poletne sladice so odlična velikost, ki jo lahko hranite, zato jih preizkusite na naslednjem žaru ali dvorišču za uživanje v kozličku.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Peach in Vanilla Puff-testenine pite</strong></p><p>“title =” Peach in Vanilla Puff-testenine pite ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6473bbaf1a_-_peach-vanilla-puff-pastry-pies-recipe-opr0811-xl.jpg?crop = 1xw: 1,0xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Gentil & Hyers