Banansko puding je naša duhovna sladica: ni super, ampak vedno dobrodošla na katerikoli zabavi, ker ljudje ne morejo kopati v to. Pijačo banane smo obrnili v vse: sira, palice, sladoled. Ampak to je naša številka ena – in traja samo 20 sekund.

Donosi:

10

Prep čas:

0

ure

25

min

Skupni čas:

3

ure

25

min

Sestavine
1 1/3 c.
mleko
1
pakiranje instant puding vanillije
1
lahko sladkano kondenzirano mleko (14 oz.)
3 c.
polnomastna smetana
1 tsp.
čist ekstrakt vanilije
1
škatlice vanilije vaflji (12 oz.)
4
banane, narezane na kovance
2 tsp.
sladkor
Navodila
  1. V veliko mešalno posodo združite mleko, vanilijsko pudingno mešanico in sladkano kondenzirano mleko. Vdihnite temeljito, razstavite vse kocke in hlajite najmanj 5 minut ali dokler ne nastavite.
  2. V drugi veliki skledi združite težko kremo in vaniljo. Pobijte, dokler ne dosežete trdih vrhov, 2 do 3 minute. Za polnjenje posode pustite polovico mešanice. Preostanek preostanek preide v mešanico pudinga.
  3. Pokrij dno 3-četrtega posode z vanilnimi rezinami. Na vrhu z eno tretjino mešanice pudinga. Pokrijte z drugo plastjo piškotkov rezin – morda boste želeli postaviti tudi nekaj piškotkov navpično, tako da boste videli celoten krog ob robu posode za poslušanje. Z vrhnjo plastjo rezine banan. Nadaljujte z nanosom pudinga, piškotov rezin in rezine banan, dokler ne pridete do vrha, ki se konča s končno plastjo pudinga iz banane.
  4. Hladiti vsaj 3 ure ali do noči.
  5. Sladka preostala stepena smetana: dodajte sladkor v stepeno smetano in mešajte, da se kombinira. Tik pred sluhom, dollop na vrh pudinga banane, nato potresemo piškotke na vrhu.

sliko

Ethan Calabrese