V tem receptu za piščančji krompirček se odločimo za hitreje kuhanje stegen brez kosti in pepelniki Peppadews v korist paprike. Te sladke pikantne paprike iz Južne Afrike se prodajajo v številnih supermarketih v ZDA.

Donosi:

4

Skupni čas:

0

ure

40

min

Sestavine
8
majhne kožne piščančje stegna brez kosti in brez kosti (2 kilograma)
sol
Sveže mlet poper
večnamenska moka
1/2 c.
ekstra deviško olivno olje
8
česen iz česna
4
rožmarin iz rožmarina
2 c.
piščančje zrnje ali juhe z nizko vsebnostjo natrija
2 tbsp.
svež limonin sok
2 tbsp.
nesoljeno maslo
1/2 c.
Peppadev paprike ali druge paprike v kisu
Navodila
  1. Piščanca z soljo in poprom in prah z moko. V veliki ponvi segrejte olje do lesk. Dodajte piščanca in kuhajte na visoki vročini, obračajte se enkrat, dokler ne porjavi in ​​skorja na obeh straneh, približno 10 minut. Dodajte česen in rožmarin in kuhajte 3 minute, dokler česen ne rahlo porjavi. Prenesite piščanca na krožnik, pri čemer pustite rožmarin in česen v skledi.
  2. Dodajte stalež v skledo in kuhajte na visoki vročini, strgate vse utrjene bitove, dokler se ne zmanjša za polovico, približno 5 minut. Dodajte limonin sok in maslo in vrtite, dokler emulzijo. Piščanca in vse nabrane sokove vrnite v skledo. Dodajte papriko in kuhajte, obračajte piščanca, dokler ne zavijete v omako, približno 3 minute. Prenesite piščanca in omako na krožnik; služijo.

<str>V tem receptu za piščančji krompirček se odločimo za hitreje kuhanje stegen brez kosti in pepelniki Peppadews v korist paprike. Te sladke pikantne paprike iz Južne Afrike se prodajajo v številnih supermarketih v ZDA.</p><p><b>Recept: </b><b>Piščanec Scarpariello</b></p><p>“title =” Piščanec Scarpariello ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6a545f030e_-_chicken-scarpariello-recipe-fw1010-xl-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Quentin Bacon