sliko

Judy Kim

Spice svojo standardno piščančje večerje s tem ingverom infused mešamo riž recept.

Donosi:

4

Prep čas:

0

ure

10

min

Skupni čas:

0

ure

35

min

Sestavine
1 c.
jasminov riž
2 tbsp.
sojina omaka
1 tsp.
ribja omaka
1 žlica.
Sriracha
1 žlica.
nariban olupljeni ingver
2
česna čreda, nariban
košer sol
2 tbsp.
koruzni škrob
1 1/2 lb.
piščančje prsi, razrezane na 1 “kosi
3
štruc, sesekljan
1 lb.
bok choy, razrezano na pol dolžina
Navodila
  1. Risba jasminovega riža večkrat v hladni vodi in izpustite, da zmanjšate škrob. Kuhajte riž v riževem štedilniku ali peči v skladu z navodili za pakiranje.
  2. V srednji mešalni posodi kombiniramo sojino omako, ribjo omako, Sriracha, ingver, česen, 1 čajno žličko sol in koruzni škrob in vmešamo, dokler ne vključimo dobro. Zmešajte v piščancu in polovici sesekljanih pležav, dokler niso dobro prevlečeni.
  3. V veliki litoželezni ponvi ogrejte olje nad srednjo vročino. Premešajte polovico piščanca do zlate rjave barve, približno 5 minut. Dodajte preostalo piščanca in nadaljujte zmešajte s pršicami, tako da dodate 1/2 skodelice vode za degapažo in ustvarite omako. Če je omaka preveč gosta, dodajte do 1 skodelico vode. Mešajte moke, dokler se piščanca ne okreva, približno 10 minut. Okrasite piščanca z ravnotežjem sesekljanih žag.
  4. Medtem v srednji lonec, ki je opremljen s parjeno košaro, dodajte dovolj vode, dokler se skoraj ne dotakne dna košare in ga zavrite. Dodaj bok choy (prepričajte se, da je bok choy dobro opran, ker se nagiba k temu, da je peščena) in pare do razpisa, približno 5 do 7 minut. Dodajte bok choy k piščancu in služite več kot parjen riž.