Trije kruhovi – brioche, baguette in sourdough – zagotavljajo okusno bazo za klobase, komarce, pinjole, ribeze in aromatična zelišča v tem prefinjenem polnjenju.

Ta recept je posnel Angela Pitt iz Orlanda, FL, ki je finalist na tekmovanju Ameriške najboljše igre, ki jo sponzorirajo Delish in CountryLiving.com.

Donosi:

8
– 10


obroke

Sestavine
1 c.
pinjole
5 c.
brioche
1 c.
baguette
1 c.
sourdough
1 lb.
sladka italijanska klobasa
8 žlici.
nesoljeno maslo
2
srednje letev s komaricami
2
srednja čebula
1/2 žličke.
sol
1/4 žličke.
Sveže mlet črni poper
1 1/2 c.
ribez
2 tsp.
seme komarčka
2 tsp.
posušen timijan
2 tsp.
tarragon
2 c.
piščanec
Navodila
  1. Postavite stojala v zgornjo tretjino pečice; segrejemo na 325 ° F. V majhnem suhem ponevu raztegnite pinjole in jih napolnite v pečici, dokler ne postanejo aromatični. Lahko jih nazdravite, ker pečica predgriava, da shranite korak. Ko so orehi končane, pustite, da se ohladijo. Poberite veliko pekač (3 do 3 1/2 kvarte) in pustite v prahi. Linija 2 velike pecilne liste s pergamentnim papirjem in na njih v enem sloju polijejo kruhov kruh; pečemo jih, dokler niso zlati in suhi, približno 20 minut. Postavite pekač na žice in pustite, da se kruh ohladi in nato prenese v veliko mešalno posodo. Ponovno namestite stojalo v sredino pečice. Kromirani matico dodajte v mešalno posodo s kruhom.
  2. Kuhajte klobase v velikem ponevu, nastavljenem na srednji vročini, z mešanjem, da zagotovite enakomerno rjavenje, 8 minut. Ko končate, dodajte mešalno posodo.
  3. V isti ponvi so kuhali klobaso, stopili 6 žlici žlici; dodajte komarček, čebulo, sol in poper. Kuhajte, dokler zelenjava ni na voljo, približno 10 do 15 minut. Dodajte rdeče ribeze. Mletje semen kositra v grmičevju začimbe do fino in dodajte skupaj v posodo s suhim timijanom in taragonom. Premešajte mešanico, da se kombinira in odstrani iz toplote.
  4. V posodo zmešajte rastlinsko mešanico z ostalimi sestavinami in jih nežno mešajte. Spoon v pripravljeno posodo za pečenje in plišasto piščanec, samo dokler ne navlažite in ga premešajte. Polnjenje je treba držati skupaj, ko se oblikuje majhna kroglica. Preostali dve žlici masla kockajte in jo dotaknite na površino polnila. Pokrijte in pecite 30 minut. Odstranite iz pečice in vzemite pokrovček, pečite še dodatnih 20-25 minut ali dokler polnjenje na vrhu zlato rjave barve.

sliko

Maura McEvoy